- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexx1968
csendes tag
-
Marci1985
csendes tag
ma benéztem a mediaba és sikerült kézbe vennem a 916 DCC-t, annyi bizonyos, h egészen könnyű, és "dizájnos" csinos darab. sajnos 1016 DCC nem volt készleten, vagy nem is forgalmaztak ezt nem tudom, pedig az jobban érdekelt volna. egy fránya tesztnek örülnék már, mert anélkül félek picit megvenni.
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Akinek gondja van a wifi-el van 1 tipp a meoldásra.A myhelp szerint vannak bizonyos app-ok amik befolyásolják a wifi működését!Meg kell keresni őket és eltávolítani.Vagy lemented a jelenlegi rendszert és visszaállítod gyárira és meglátod jó-e a cuccos vagy egyesével letörlöd őket és kipróbálod!Ez csak 1 ötlet!
Üdv : Dawide
-
Prof
addikt
Részemről a 4:3-as kijelző a favorit, legrosszabb esetben is min. 16:10, a többi 16:9-es már nagyon vékony csík, az életedet is megunod a sok le-fel görgetésben.
Filmet meg 3m-ben projektoron kell nézni nem 10colon. Pláne hogy sok használt HD projit olcsóbban kapni mint egy tabletet.
-
Loituma69
őstag
Már itt viritok hajnalba
Sebesség lassúlástól nem félek mert nem annyival nagyobb a 10 colos felbontása egyedül a játék futtatás lehet a gond vagy nem? (a nagyobb felbontás miatt?) Szoftverfrissítés mikorra várható gondolok itt az akkumulátor töltöttség kijelzés mizériára! Mail-ra nem válaszolnak írtam vagy 5 mailt nekik. Idáig 908a használtam tv szoftver és kupon kód nem volt a dobozban mail-ra nem válaszoltak még szerencse, hogy valaki a prohardver forumon megszánt és adott kódot és Network_TV.apk elküldte. Jah és talán érdmes lenne várnom pár napot, hogy a megrendelt kütyü már a javított szoftverrel kapnám vagy nem!? Ezt mind mail-ban már kérdeztem tőlük, de xartak válaszolni! A gyártó oldalán van egy halom cég feltüntetve, ahol forgalmazzák a myaudio tabletet, de egyiknél sem lehet kapni 1016dcc és 916sdcc sem!? Akkor most mi van? (cora, tesco auchan, mediamarkt stb....) -
Dawide@axele
aktív tag
Az akku idő Wifi nélkül megnő pár óráraval.Majd pontosan lemérem mennyivel.De olyan 2 órával többre tippelek de lehet tévedek.Nekem 80/20-as digi netem van.Nagyon gyors vele a tab.Az előző hsz-ben írtam a wifi gyengeségéről.A video lejátszás szerintem nagyon jó.Bár nyílván magasabb felbontáson jobb lenne de szeritnem így is szépek rajta a full hd videok.Még próbálgatok rajta dolgokat csak kevés rá az időm.
jamez: Én a médimarkt-ban vettem asszem 64K mert most akciós!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest