- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamez
senior tag
916dcc van a MM-ban
-
jamez
senior tag
másik: milyen most a myaudio supportja és mi várható?
-
jamez
senior tag
ma bementem a MM-ba (árkád), hogy jól megvegyem a gépet. gondoltam előtte megnézek egyet. hát a készséges eladók nem tudták beüzemelni. viszont egy samsungot megnézhettem ami szerintük ugyanaz. csak az 7"-os és 75e
így a vásár elmaradt...
ti 3g-t hogy tudtok használni rajta. Van egy nokia c6-om amihez van adatforgalmi csomag. gondoltam azon van a Bluetooth azt összehozom a táblával és megy a netis. Ez működik? -
jamez
senior tag
Ki merre vette a gépezetet? nekem is külső modemmel kéne, de szeretek személyesen vásárolni.
-
jamez
senior tag
más. milyen frissítések várhatóak a myaudiókra? hivatalos romok felmennek rá vagy egyediek?
-
jamez
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem én is ezeket a 8-9" tableteket. A 10 tuti nagy lenne.
Tényleg annyival jobb a panel képe az IPS-nek?
Nekem főleg pdf olvasgatásra kellene meg netezésre a mobilon bluetooth-on keresztül.
Gondolom a pdf-ek mennek rajta rendesen.
Valaki próbálta már a telefonon keresztüli netezést? Külön nem akarok előfizetést ezért és a mobilom simjét sem akarom cserélgetni ha néha kell.
Amúgy eddig a 8-asban gondolkodtam, de ha tényleg jobbak a 9-es panelek akkor még az is belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest