- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamez
senior tag
916dcc van a MM-ban
-
jamez
senior tag
másik: milyen most a myaudio supportja és mi várható?
-
jamez
senior tag
ma bementem a MM-ba (árkád), hogy jól megvegyem a gépet. gondoltam előtte megnézek egyet. hát a készséges eladók nem tudták beüzemelni. viszont egy samsungot megnézhettem ami szerintük ugyanaz. csak az 7"-os és 75e
így a vásár elmaradt...
ti 3g-t hogy tudtok használni rajta. Van egy nokia c6-om amihez van adatforgalmi csomag. gondoltam azon van a Bluetooth azt összehozom a táblával és megy a netis. Ez működik? -
jamez
senior tag
Ki merre vette a gépezetet? nekem is külső modemmel kéne, de szeretek személyesen vásárolni.
-
jamez
senior tag
más. milyen frissítések várhatóak a myaudiókra? hivatalos romok felmennek rá vagy egyediek?
-
jamez
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem én is ezeket a 8-9" tableteket. A 10 tuti nagy lenne.
Tényleg annyival jobb a panel képe az IPS-nek?
Nekem főleg pdf olvasgatásra kellene meg netezésre a mobilon bluetooth-on keresztül.
Gondolom a pdf-ek mennek rajta rendesen.
Valaki próbálta már a telefonon keresztüli netezést? Külön nem akarok előfizetést ezért és a mobilom simjét sem akarom cserélgetni ha néha kell.
Amúgy eddig a 8-asban gondolkodtam, de ha tényleg jobbak a 9-es panelek akkor még az is belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kedvenc zene a mai napra
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest