- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawide@axele
aktív tag
Nah leszedtem minden kétes progit róla és úgy néz ki hogy megjavult a wifi!Már csak az a kérdés melyik volt ami a hibát okozta!
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Akinek gondja van a wifi-el van 1 tipp a meoldásra.A myhelp szerint vannak bizonyos app-ok amik befolyásolják a wifi működését!Meg kell keresni őket és eltávolítani.Vagy lemented a jelenlegi rendszert és visszaállítod gyárira és meglátod jó-e a cuccos vagy egyesével letörlöd őket és kipróbálod!Ez csak 1 ötlet!
Üdv : Dawide
-
Dawide@axele
aktív tag
Az akku idő Wifi nélkül megnő pár óráraval.Majd pontosan lemérem mennyivel.De olyan 2 órával többre tippelek de lehet tévedek.Nekem 80/20-as digi netem van.Nagyon gyors vele a tab.Az előző hsz-ben írtam a wifi gyengeségéről.A video lejátszás szerintem nagyon jó.Bár nyílván magasabb felbontáson jobb lenne de szeritnem így is szépek rajta a full hd videok.Még próbálgatok rajta dolgokat csak kevés rá az időm.
jamez: Én a médimarkt-ban vettem asszem 64K mert most akciós!
-
Dawide@axele
aktív tag
Jó reggelt Mindenkinek!
A Tab wifije valóban nem túl erős.A routerrel egy szobában nincs vele gond de ha már 1 másik szobából próbálod ezt akkor a felére csökken a jel.Az usb portról való töltést még nem próbáltam.Egy feltöltéssel ha minden be van kapcsolva és folyamatosan nyomkodom olyan 7-8 órát bír ki egy feltöltéssel.A kijelzővel azt hittem gond lesz de szerintem nagyon szép képet mutat ahhoz képest hogy nem olyan nagy a felbontás.A hardvere nagyon gyors eddig még csak 1* akasztottam meg de azt is azért mert 1 játékot nem tudtam leállítani.Asus tf300t akartam venni de mikor megjelent ez a cuccos 65000 hufot spóroltam a megvételével.Midenkinek ajánlani tudom a gépet szerintem jó kis cuccos ennyi pénzért.Csináltam 2 videót róla.A minőségük nem túl jó de azért pár dolgot megnézhettek rajta.Ha szeretnétek teszek még föl full hd video lejátszást is is!http://www.youtube.com/watch?v=5WAHW7o6vEg
http://www.youtube.com/watch?v=miCQvLW7Ruk
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van 1 ilyen Tabom.Ha van kérdésetek szivesen válaszolok rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air - 16 GB
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest