- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomRy
csendes tag
válasz
sniper112 #458 üzenetére
Tok:
Ezt megcsináltam csak egy kicsit másképp - ha nincs üres tok, akkor 300Ft a Tetthely egy része a hiperekben kiváló tokkal
: http://www.instructables.com/id/Adjustable-tablet-stand-with-DVD-case-Touchpad-/
Ez meg jónak tűnik:
http://dx.com/p/stainless-steel-folding-stand-holder-for-ipad-ipad-2-other-tablet-pc-red-105296 -
TomRy
csendes tag
A jelenlegi a fehér eredeti romja.
Tehát a szürkére rárakták a fehér romját?
Ha ez így van, akkor a korábban elhangzottak alapján ez merész húzás volt, viszont akkor a verziónak egyeznie kellene, nem?
És akkor ezek szerint az új ROM a szürkéhez lesz? Mondtak valamit róla: mikorra, hanyas, mi változik?
-
TomRy
csendes tag
válasz
kispatak72 #138 üzenetére
Beállítások / Biztonsági mentés és visszaállítás / Gyári adatok visszaállítása
-
TomRy
csendes tag
válasz
andras_koczi #124 üzenetére
Isten őrizz, nem akartam senkit sem félrevezetni, vagy rossz tanácsot adni, ha esetleg félreérthetően írtam valahol, akkor az a véletlen műve
, csupán abból próbálok meg kiindulni amink van - a gyártó többi tabletének a frissítési megoldásából, illetve technikailag nem hagy nyugodni ez a dupla teljesítménykülönbség két
teljesen megegyezőegyformának hirdetett tabnál (a hátlap színétől most eltekintek), amit ráadásul ugyanazon a helyen, ugyanannyiért árusítottak. -
TomRy
csendes tag
Pont ezen tűnődtem, hogy vajon nem lehetséges-e, hogy egy másik ROM miatt jelez más chipsetet a gép. Hasonlóan, ahogyan Windows alatt a tesztprogramok egy része a driverek által megadott azonosítót írják ki: tehát egy dolog ami valójában a gépben van és egy másik amit a tesztprogram kiír. Nekem hihetetlen, hogy "ugyanaz" a termék ekkora különbségeket mutasson, ráadásul úgy, hogy ez nem annyira noname termék, hanem elvileg még firmware frissítés is lesz hozzá.
-
TomRy
csendes tag
válasz
andras_koczi #113 üzenetére
-
TomRy
csendes tag
Merész kísérlet, de piszkosul kíváncsi vagyok, hogy hogyan reagál a szürke egy másik, például fehér romra. Respect annak aki kipróbálja.
-
TomRy
csendes tag
Én csak a 3 napon belüli visszavitel sztorit ismerem havertól Debrecenben, de még ott is hadakozni kellett a Tescós eladóval, hogy tényleg pontatlan a kijelzője. A boltban azzal védekeztek, hogy ennyi pénzért ez ennyit tud, meg ilyen az Android stb. Meg lett kérve, hogy gépelje be rajta, hogy "árvíztűrő tükörfúrógép", illetve hogy a kezdőlapon a bal oldali nyolc ikont tegye át jobb oldalra. Ezután már hajlandó volt cserélni, de még ekkor is húzta a száját, hogy a MyAudio kuponkódok biztosan már fel lettek használva, ezért más típusúra nem cserélheti ki csak ugyanilyenre kuponkód nélkül.
-
TomRy
csendes tag
Na jó, ez is visszavitt darab volt (mármint ez jött egy másik helyett), de chipet csak nem cserélnek benne
Vagy lehetséges olyan, hogy egy másik rommal az Antutu más chipet lát?
Ez akkor sokmindent megmagyarázna, például ha jól összesítem az eddigi beírtakat, akkor a fehér az 4.0.4-es, a szürke, az "újabb" az 4.0.3-as.
-
TomRy
csendes tag
Hogy a túróba lehet kétszer akkora pont típusra ugyanannál a tabletnél?
Ráadásul úgy, hogy a telefonos support szerint a szürke (a feleekkora sebességű) az újabb. Közben rájöttek, hogy ennyi pénzért túl erős a vas benne? Vajon ha lesz firmware frissítés (ami a telefonos support szerint januárban jön) akkor az külön lesz fehér és szürke hátlaposhoz?
-
TomRy
csendes tag
Elvileg kétfajta verzió van belőle: fehér és szürke hátlapos. A support szerint a szürke az újabb.
A szürkénél én is láttam pontatlan érintőképernyőt, de cserélni csak akkor akarták miután haver begépeltette velük, hogy "árvíztűrő tükörfúrógép" illetve a home screenen az ikonokat az eladóval áthúzatta a home screenen egyik oldalról a másikra.
A supportnál még azt is mondták, hogy valószínűleg januárban lesz hozzá frissítés.
-
TomRy
csendes tag
Bemásolom ide is, a másik topicból:
MyAudio 1008B (a szürke hátlapos) - 35e Tesco, Android 4.0.3 - bár a specifikáció 4.0.4-et ír
Villám tapasztalatok:
- WiFi jó, két falon át is szépen visz, majdnem annyi hálózatot lát mint egy PC-s antennás WiFi stick
- a panel fényereje korrekt, viszont igazi TN panel, a legkisebb mozgatásra is elmászik a kép
- a vas gyorsnak tűnik, bár egy mezei xvides avi a gyári lejátszóval mintha szaggatott volna - lehet, hogy az avi, lehet, hogy másik lejátszó kéne neki
- nem külön meghajtóként jelentkezik fel PC-n, hanem egyéb eszközként, de másolni így is lehet rá, és egyből látja a rátett dolgokat - nem kell lehúzni (SD kártya tapasztalat nincs)
- külön töltőcsatlakozó van, tehát elvileg töltés közben az USB szabadon használható
- böngészés az alapértelmezett böngészővel gyors, ha nem akadsz bele Flashbe
- a specifikáció szerint combos akku
- a gépen frissítési lehetőséget nem találtam, bár a honlap szerint lehetEnnyiért jó vasnak tűnik.
Viszont:
- a képernyő érzékenysége problémás: bizonyos helyeken van amikor nem érzékeli az érintést, és van amikor kétszer is, bár ez utóbbi a ritkább, továbbá scrollozás helyett néha klikkelést érzékel, vagy ha húzol egy ikont a homescreenen akkor "útközben" elejtiUtóbbira szerintetek lehet szoftveres javítás, vagy hardveres hiba / gyengeség?
Hozzáteszem, hogy a védőfóliát nem vettem le róla, de nem hiszem, hogy az kavarna be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest