- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasyinto
csendes tag
Lehet, hogy szerencsém van? 2013.02.09 én vettem a tabit 1+1 év garanciával Plusz vettem hozzá egy év garanciakiterjesztést (auchan garancia). Holnap viszem is vissza. Remélem az Auchan-ba átveszik.
-
Hasyinto
csendes tag
Sziasztok. Segítség. :-) A kislányom eltörte a tablet töltőjét, ezért fiókba került a tabi.3-4 hónap múlva vásárlás közben eszembe is jutott, hogy venni kéne egy töltőt. hazaérve a fiókból kivettem a tabit, és az akkumulátor teljesen fel volt fújódva oly annyira, hogy lenyomta a hátlapot is. Van-e értelme ezek után aksit venni bele, és ha igen, hol kaphatok? Köszönöm előre is mindenkinek.
-
Hasyinto
csendes tag
Kellően masszív, nem nyaklik.. szerintem kemény karton van benne. A tablet tartó karok a távtarók elvben, bár az tény, hogy ráfexik a bill a kijelzőre, vagy fordítva.. De abszolúte nem karcolja... Én bevallom kicsit kupis vagyok, csak bedobom a hátitáskába, és képes vagyok még futni is :-) lötyög benne rebdesen, de kárt nem tett a kijelzőben. Igaz a billetyűzet funkcionalitás számomra is akkor ér valamit, ha terjedelmesebb szöveget kell írni, de akkor kimondottan szeretem. Én nagyon örülök, hogy ez mellett döntöttem... főleg amikor meglátta az MM ben 7500 ért... :-)
-
Hasyinto
csendes tag
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_laptop_tablet_kellek/tablet_pc_ipad_tok_es_tarto/billentyuzet_es_pu_tok_8_collos_tabletekhez_1715193332.html
2810 forintért szerintem hibátlan.. ugyan azt tudja mint a többi, nekem is ilyen van, és teljesen jó. Főleg ennyiért. :-)
-
Hasyinto
csendes tag
Megoldódott magátol. Biztos csak idő kellett hogy regisztráljon a rendszer. Minen Ok
-
Hasyinto
csendes tag
Sziasztok. Ha valaki beregisztrálta már a network TV-t az segítsen. Elvben minden megvan, valami mégis gáz. Regisztráltam a terméket, meg is kaptam a feltöltött kódot a network tv-hez. Megnyitom az alkalmazást és bármelyik menüponton "ID serial number"_t kér . Ide akár a kapot szép hosszú kódot , kár a terék serialját adom meg, minden esetben: "az alkalmazás leált" mit rontok el? Köszönöm
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
Pindur Höri #3048 üzenetére
Azza kezdem, hogy a te pénzed a te döntésed, bár a 708AG-ben van 3g modem, de a netes elérést ugyan úgy megkaphatod, ha az okos telefonodat párosítod blututtyal :-D . Nekem személy szerint kicsi volt a 7-es kijelzője, a 8-as és 9-es között vacilltam. Sok szempontot lehetne felsorakoztatni pro és kontra, nállam kicsit az volt meggyöző, hogy a készülékek PL az extrem Digital -nál a 718AG 7 felhasználói szavazatból 4.1 ponton ált. A 808dcc 68 szavazatbó 4.63 . a tömeg véleménye számított nekem, és nem feltétlen egy két emberé.. De ezzel csak én voltam így, sőt bevallom végül az Auchan vettem meg, és 4.0.4 volt rajta, és vagy előttem használta valaki, és beállította, de úgy készen vettem le a polcról, hogy PL : akku 100% on volt, wifi alvó űzemmódnál kikapcsol magától, és ha felkeltem egyből csatlakozik vissza. semmi nem akad, minden fut szépen .. Bár tény hogy 3 napja használom, de az is tény, hogy csak a töltás időre volt kikapcsolva... még a melóban is arról hallgatom a filmeket mint háttérzajt.... De ha lesz negatív tapasztalatom, azt is megírom.. eddig nincs.
-
Hasyinto
csendes tag
Srácok, szögezzük le; Mindíg volt, van, és lesz picivel drágább és jobb, akár használtban is. Az informatika erről szól. Persze minden annyit ér, amennyiért el tudjuk adni :-) . Magyarországon a garanciális ügyintézés sajnos a béka feneke alatt van. Aki erre panaszkodik, az gondolja át a következőket; Magyarországon semmilyen szabályozás nincs a garanciában eltöltött időre. Cégeknél semmi, magánszemélyeknél 15 nap alatt törekedni kell a hiba elhárítására. Ennél nagyobb átba..ást :-) .. Persze mi mindíg azt a választ kapjuk, hogy "mi törekedtünk, de nem sikerül" :-D És nem tudunk mit tenni. Én 4 hete adtam le egy SSD-t, hogy teljesen kuka, azon aztán tényleg nem volt mit nézegetni.. fel se ált vele a gép. (szervízben dolgozom 3 gépen kipróbáltuk) Szóval teljesen kuka .. A lényeg : 4 hét alatt cserélték ki Úgy, hogy a nagykerbe adtam le... És mondom, ez még nagyon baráti időnek számít. Volt olyan, hogy egy full kuka HDD-t 6 hónapra cseréltek ki. Persze akkor már nagyon mérgesek voltunk, de ennél többet nem tehettünk.... (fenyegetőztünk mindennel) Csak emlékezzetek arra, hogy volt amikor 3 javítás után cserélték a készüléket (még a tabok előtt PL: telefonokat ..stb) Hol vannak már azok a szép idők. Ez a fórum alapvetően a 808dcc ről szól.. ezt beszéljük ki, és úgy is nekünk kell sokmindent megoldani ha már a support nem, vagy csak sokára segít. Barátkozzunk, ne háborozzunk. :-)
-
Hasyinto
csendes tag
Mai eredmény : Reggel 8:30 kor beizzítottam a youtube alkalmazást, este 18:10 ig dolgoztam, addig nyomta a filmeket egymás után... A reggel 100% os akku most, hogy csak fimek mentek, 35% ot mutatott. Tényleg igyekszem hajtani.... Mert ha tényleg megfexik, akkor irány a samsung 7"-os 2-es verziója.
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
Permet Elek #2985 üzenetére
Bevallom egy HD kijelzőhöz nekem elfogadható a 6 óra működés, folyamatos wifivel, folyamatos nyomkodással, játékkal, videóval.... Bár tény, hogy tapasztalati szinten még frissek az élményeim... :-)
Remélem én belenyúltam a jóba, ha nem akkor én is samsungra váltok... Hajtom mint Zinger... Ha van valami baja az jöjjön ki.. Eddig tényleg semmi ... Most a melóban feltettem és youtube videó fut rajta reggel 9-tő. ... holnapig benne vagyok a 3 napba.... utánna sem hagyom... nyúzom.... nállam tényleg mindennapi használatba lesz. Egyenlőre semmit nem tapasztaltam..sem mag beragadást, sem wifi eldobást... stb... Meglátjuk... De köszönöm az észrevételt. -
Hasyinto
csendes tag
válasz
Pindur Höri #2982 üzenetére
Mivel ez nem egy prémium kategóriás termék, ennyi pénzért van egy kis kockázat. Persze erre az esetre van a garancia. Én tegnap vettem és én is tipródtam hónapokigm de mégis ez mellett döntöttem, Alapos magfontolások után. ... HD kijelző.. 5000-es aksi ... stb Egyenlőre nem bántam meg. Este 22 -tő reggel 4-ig meg sem állítottam a gépet.. Telepítettem egy csomó alkalmazást, és meghajtottam, ( a 3 napos csere gar miatt, és keddig fogom is hajtani.. de eddig szépen muzsikál.) egyszer sem dobta el a jelet, bár két alkalommal észlletem, hogy a 4-es jel lement 2-esre kb 2 másodpercre. Egyenlőre ennyi. délután még tovább tesztelem a wifijét.... Azután visszaállítom gyári állapotra , és kezdem elöről... :-) had izzadjon.. autós, motoros játékok...stb ... az akku is elég megbízhatónak tűnik.. folyamatos nyomkodás mellett telepésekkel 6 órán át bírta...
-
Hasyinto
csendes tag
Sziasztok. Nah felhergeltem magam, és bementen az Auchan-be. Meg is vettem a készüléket. Persze az írt 4.1 a kanyarba nincs. A remek kis 4.0.4 tárul elénk a készüléken... szóval kacsa a reklám. :-)
-
Hasyinto
csendes tag
Igen, ez zavar egy picit engem is , hogy nem jött ki a JB. Vagy mégis!? Nagyon azon vagyok, hogy beugorjak az auchan-ba. kíváncsi lennék a 4.1 es jelenleg futó (8-28-ig) hirdetés hitelességére. Bár bevallom az extrem digitálnál szerettem volna megvenni a készüléket, de mindenképp garancia kiterjesztéssel. Ami gubanc, hogy ma mondták, hogy a biztosítójuk felfüggesztette a tevékenységét, ezért nem is lehet extra garanciát kötni. :-( Az auchan is ad extra garit... kíváncsi leszek... ha más nem, és tovább hergelem magam, bevágom magam az autóba és megnézem.. De tényleg zavar, hogy a többi széria már rég 4.1-el fut, ez a típus pedig mint elhagyott zabigyerek áll a mezőn. Pedig nagyon sok szempontból ez a készülék lenne jó nekem is, de 40.e pénzt arra, hogy utánna ne foglalkozzon velünk a fejlesztő csapat, és lemaradjuk a többiektől, nem lenne szimpi, Viszont ha belegondolok még a nagy gyártók sem mind jöttek ki a 4.1-el....
-
Hasyinto
csendes tag
Sziasztok. Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért tűnik zabigyereknek a 8-as széria a tableteknél.. a 7-es 9-es 10-es szériák már 4.1-el mennek,... ez a széria miért nem kaphatja meg? Valaki látta már a mai (02.08) naptól auchan 4.1 es verziót? köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest