- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasyinto
csendes tag
Igen, ez zavar egy picit engem is , hogy nem jött ki a JB. Vagy mégis!? Nagyon azon vagyok, hogy beugorjak az auchan-ba. kíváncsi lennék a 4.1 es jelenleg futó (8-28-ig) hirdetés hitelességére. Bár bevallom az extrem digitálnál szerettem volna megvenni a készüléket, de mindenképp garancia kiterjesztéssel. Ami gubanc, hogy ma mondták, hogy a biztosítójuk felfüggesztette a tevékenységét, ezért nem is lehet extra garanciát kötni. :-( Az auchan is ad extra garit... kíváncsi leszek... ha más nem, és tovább hergelem magam, bevágom magam az autóba és megnézem.. De tényleg zavar, hogy a többi széria már rég 4.1-el fut, ez a típus pedig mint elhagyott zabigyerek áll a mezőn. Pedig nagyon sok szempontból ez a készülék lenne jó nekem is, de 40.e pénzt arra, hogy utánna ne foglalkozzon velünk a fejlesztő csapat, és lemaradjuk a többiektől, nem lenne szimpi, Viszont ha belegondolok még a nagy gyártók sem mind jöttek ki a 4.1-el....
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Lenovo Tab 7 Essential
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest