Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.toth91
tag
válasz
waterphone #54 üzenetére
A MyAudioról is kb ugyanez mondható el. Nekem eddig egyszer volt velük dolgom, amikor a network tv alkalmazáshoz kértem a serial-t. Megírtam az emailt, rá 5-6 órára megvolt a válasz, indult az alkalmazás. Azóta nem volt vele semmi gondom, szóval nem zaklattam őket. Szervízpontok vannak elég sokfelé, elvileg pécsett is.Arra, amire használnádl szerintem rendben van, már ha a betekintési szöge nem okoz problémát. A héten odatettem egy navon 7 mellé, elég soknak látszik az az 1 colnyi különbség. A cég kb minden nagyáruházban képviselteti magát a termékeivel, szóval úgy gondolom, a normális támogatást is meg kell adniuk. Elvileg nem sokára érkezik a 4.1 frissítés a gépre, szóval frissítés terén sincs gond a supporttal (bár ezt nem kiabálom el még). Az első készülékek még angol nyelvűek voltak, de a support még ha jól emlékszem a megjelenés hetében kiadta hozzájuk az magyar szoftvert, amit percek alatt fel lehetett tölteni a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest