Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
Új hozzászólás Aktív témák
-
waterphone
tag
Napi tragikomikum avagy komitragikum.
Pécsi MM-ben újra meg szerettem volna próbálni a 808DCC-t mert miért ne. Tetszik hogy egymás mellett van többféle eszköz így gyorsan kiderülhetnek alapvető különbségek.
Wifi hozzáférés egyedül egy belvárosi free hotspot, ami nyilván használhatatlan az MM-ben.
Többen is problémáztak körülöttem akik szintén wifit próbáltak volna. Észrevettem, hogy kiállított tabletek között volt 1-2 olyan amiken az MM saját wifije volt beállítva.
No odamentem a hozzám legközelebb álló eladóhoz és megkértem állítsa be a 808DCC-n is az MM wifit mert így lehetetlen kipróbálni.Azt mondja azt nem lehet mert az belső használatú és titkos...
Kérdem tőle, hogy a Samsung galaxy-kon is elérhető akkor miért ne?
A válasz ugyanaz.
Ja és az is hozzátartozik, hogy még én mosolyogtam, és próbáltam kedves lenni, ami alapbeállításból az ő kötelessége lett volna. Ehelyett faarccal, szinte sértve várta hogy odébb álljak.Egyedül szeretett volna maradni úgy tűnik. Egy potenciális vevő kihúzva a listáról.
Javaslom a HR-esek legyenek körültekintőbbek a kiválasztáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest