Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
BÚÉK mindenkinek!

Itt a konkrét link, ezt rendeltem: http://www.go2tao.com/15057037434.html
Mint írtam, fekete már nem volt, aztán hogy azóta mi újság, nem tudom.A fizetés volt kicsit komplikált, mert külön kell először kifizetni a tokot, amit meg is tettem PayPallal. Aztán a szállítást is kiszámolják, mikor beérkezik a go2tao-hoz a cucc, és azt is ki kell fizetni. Igen ám, csak a PayPal számlájukat közben befagyasztották, így a banki utalással próbálkoztam, amire az Erste bő 1600-at "ráhátékázott", aztán a kínai bank is levolt kb. ugyan ennyit, így az egy hét átfutási idő után kiderült, hogy kevés lett a pénz, ami érkezett. Utána regisztráltam a moneybookersnél, ahol a kártya hitelesítés megint egy külön történet. Na de végül csak sikerült kifizetni, így hozhatta a DHL. A végére a tok kb. 2000 Ft volt, hozzá a szállítás meg még egy 10-es a fizetési szopás miatt... ehhh. de legalább megvan, és pöpec.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- Monitorkalibráló eszközök
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest