- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
timeslip.hu
csendes tag
Ezt csak most olvasom, de vegulis teszkos tabot vettem. Jobb, mint a Galaxy 3 lite, es fele annyi. No contest.
Oke, latom, hogy nincs 2GB szabad hely se, allitolag ez sokaknak problema, meglatjuk nekunk mennyire lesz az.
Ha valaki megvenne esetleg az akksit, lehet, hogy elado lesz. -
timeslip.hu
csendes tag
Hat en nem jutottam el a faragasig. Egyszeruen furtam a hatlapra ket lukat, ott jott ki az alaplapra forrasztott viszonylag massziv vezetek, majd ezt a akksi vezetekeivel osszeforrasztottam, vegul az akksit blutackkel es duct tape-pel rogzitettem a hatlaphoz.
Igazabol ezt ideiglenes megoldasnak szantam, de a kisfiam megoldotta, hogy ez lett a vegleges, ugyanis leejtette. Az uveg eltort, a kepernyo felso felen meg mukodik az erzekeles, de ez igy mar nem sokra jo.
Most gondolkodom, hogy mi legyen vele, vegulis szukseg eseten lehet hasznalni pl. kulso egerrel, billentyuvel, csak nem tudom van-e szuksegem erre. Valoszinuleg nincs.
Azt tudja valaki, hogy esetleg uveg nelkul lehet ezt hasznalni valahogy? Vagy az uveget potolni valahogy?Amugy az akksi az pazar, tok jol tolti, jo sokaig birja vele. Angry Birds Epic alatt erzesre nem is melegszik. (mast meg nemigen csinaltunk vele mostanaban)
Valoszinuleg veszek vmi olcso Galaxyt helyette, a legfobb ok erre a tomege. Szuper gep ez a 808DCC, nagyon elegedett voltam vele, de azert az hamar feltunik, hogy bizony eleg nehez.
-
timeslip.hu
csendes tag
Ez az akksi 4279 Ft volt, es ma jott meg. De 3mm-vel szelesebb, mint kellene. Egyelore megprobalom, hogy vajon ezzel az akksival mukodik-e tokeletesen, ha igen, megprobalom belefaragni valahogy.
Amugy apamnak van profi tapegysege, analog modon szabalyozhato feszultseggel, extra sima egyenaram kimenettel. Ezt bekotve az akksi helyere tokeletesen mukodott a tablet. Persze "gagyi" egyszeru 3V-os tappal nem megy. Meg 3x1.2V-os AA NiCd-vel akartam megprobalni, de nem tudtam egyelore szerezni. (venni meg nem akarok csak ezert)
Az uj akksit nezve latom csak, hogy mennyire durvan felpuposodott az eredeti. Kb. ketszer vastagabb.
-
timeslip.hu
csendes tag
Jo tipp volt a hely, de csak kisebb akksijuk volt keszleten most.
Mondjuk bele is tettek egy 3500mAh-t, es arrol ment is, csak nem toltotte, igy azt javasolta az ember, hogy inkabb ne vegyem meg az akksit.
Hm, lehet nem is az akksi a hibas, hanem a toltesvezerles? btw. A toltesvezerlo nem az akkihoz van csomagolva? Latni velek egy vekony csiknyi nyakot az akksi szelen, de nem latom jol, lehet csak kepzelodom.Most kiprobaltam akksit nelkul, csak taprol. Elindul, de fel perc utan "pakk" tokfekete lesz minden.
-
timeslip.hu
csendes tag
En probaltam csavarhuzoval, meg egyebekkel, de abszolut nem ment.
Mar epp feladni keszultem, amikor az egyik sarkat megtamadtam korommel, es hopsz, egybol latszott, hogy lesz valami, onnan mar gyerekjatek volt.
(Azt hiszem bal also sarok, ha rendesen tartod.) -
timeslip.hu
csendes tag
válasz
Donki Hóte #5389 üzenetére
Udv,
En is akksit szeretnek cserelni.
Szetszedni mar sikerult, az is megvan, hogy milyen akksi kell bele.
De ilyet nem talaltam sehol, csak fele ekkoratMivel nem talalok akksit, nem bannam, ha szerviz csinalna, csak az fw-hez, sw-hez ne nyuljanak.
Akksi mar teljesen halott, es mar taprol sem lehet hasznalni, veletlenszeru idokozonkent kikapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged