- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
A *.zip-ben található fájlokat felmásolni a microsd gyökerébe, hangerő fel + power és frissít magától. Ha kész, akkor újraindul.
Tehát nem a zip-et másolod fel az sd-re, hanem csak a benne lévő fájlokat.Az, hogy ezek miért nincsenek kint a honlapon azt nem tudom
Lehet, hogy idővel kikerül. -
mrbig25
őstag
Idézet egy másik fórumról hátha valaki még nem találta meg:
MY AUDIO Support:
MY AUDIO 808DCC 4.0.4 firmware
Fontosabb frissítések:
- Google naptár szinkronizálás
- Wifi "életben tartási" lehetőség alvó módban
A frissítés a szokásos módon microSD kártyáról végezhető el.
hangerő fel + power -> apply update from sdcardMég nem próbáltam, így nem tudok egyelőre véleményt mondani.
-
mrbig25
őstag
Nálunk az albérletben egy elég komoly router van (TP-Link N750 TL-WDR4300). Légvonalban ~6-7m a távolság a tablet és a router között plusz van 2db 15-20cm vastag betonfal /vagy tégla...ezt nem tudom/.
Így közepes a jelerősség és egyszer sem szakad meg a kapcsolat.Egyébként akik már megkapták a 4.1-es Jelly Bean verziót tesztelésre, azt mondják hogy jobb lett a wifi erőssége, szóval lehet érdemes még várni egy kicsit.
-
mrbig25
őstag
válasz
Frusztréthy #14 üzenetére
Erősebb a hardver, viszont a felbontás is nagyobb ezeknél a gépeknél...lehet ezért is akadozik. Vagy az ICS-el van gondja, nem tudom.
Gyorsba letöltöttem én is az ingyenes változatot...tényleg laggol egy picit, de használható. -
mrbig25
őstag
válasz
Frusztréthy #12 üzenetére
Normális netkapcsolat mellett folyamatos az adás, de a minőség csatornánként változó.
A magyar közmédia éppen nézhető kategória (bár ez szubjektív), de ez nem a MyAudio hibája, egyszerűen ilyen az online stream szerintem. -
mrbig25
őstag
válasz
Frusztréthy #6 üzenetére
Mire lennél kíváncsi?
Ha megvan a géped, akkor a supportnak írjál egy emailt, ők küldenek Neked egy számsort, amit bepötyögve a Network TV progiba, már válogathatsz is a csatornák között.Maga a progi a muzee szolgáltatásán alapul. javítsatok ki, ha tévedek...
Itt pedig egy lista az elérhető csatornákról.MA Support
Várható a közeljövőben a 808DCC modellhez való esetleg billentyűzetes tok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest