- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Ha úgy forgatod a tabit, hogy az előlapi cam alul van, akkor sokkal jobban látod ha pl. alulról nézed.
Állított esetben pedig ha jobb oldalt van az előlapi cam akkor láthatóbb a kép. Nálam legalábbisAzért engem néha zavar a tükröződése természetes fénynél, fel kell venni a fényerőt sajnos. Azok az androidos dinamikus fényerő-beállítások nem olyan frankók
-
Nunder
őstag
Engem abszolút nem zavar a panel láthatósága olvasáskor. Főleg az Aldiko kompenzálja legjobban, mert az esti üzemmód használatával kíméli a szemet. Nappal még nem olvastam vele könyvet, általában este érek csak rá, de a fényerőt levéve szerintem van olyan jó, mint egy reader. Úgyhogy erre csak ajánlani tudom, nekem ez volt az elsődleges szempont, hogy tudjak vele olvasni. És tessék
Decepticon: kérjük az értékelést, ha tényleg jó (BT engem hidegen hagy) akkor megy is fel este
-
fgoo
csendes tag
Attól függ, hogy mire akarod használni. Ha napfényben videót nézni, akkor ez nem neked való. Ha viszont általában bent használod, akkor vállalható, bár egy 8"-os IPS panellal én is jobban tudnám értékelni, feltéve ha ugyanekkora felbontású és hasonló áron lenne...de ez csak álom! Főleg ha a magyar garancia is számít. Nekem kell ekkora méret és felbontás ahhoz, hogy nagyítgatások nélkül tudjak netezni, de az ebookoknál se rossz a méret, bár kétségtelenül fárasztó tartani egy idő után. Szóval ezt csak te tudod eldönteni.
-
Osynho
addikt
Nem zavaró, jól tördelik az ebookos programok. Az én szememet nem is zavarja a kijelző, mondjuk 1-1,5 óránál többet még nem is olvastam egyhuzamban. Nagyobb a 8", de film közben a sötét jelenetek ugyanúgy összemosódnak. Igazából lefelé a legzavaróbb, de mivel az ember forgatja a tabot, lehet oldalt is ez a zóna. Én pl állítva netezek.
Holnap teszek fel képet.
Az ár nem ugyanaz, 120 dollár körül megy egy Crystal/AuroraII/N70-es, a vámot többségében meg lehet úszni, de a 27%-os áfával is 35ezer alatt maradsz. -
Osynho
addikt
Itt van előttem egy 808 és egy Aurora II.
Hát utóbbinak sokkal jobb a kijelzője. De valakit nem zavar a tn panel, van akit igen, Nekem a monitorom is ips, a telóm meg amoled, engem zavar, hogy a sötét színek egyből torzulnak, és az egész fakóbb, mint az ips. Ebook olvasásra minél könnyebb gép kell, a 808 majd 150g-al nehezebb, mint egy 7"-os tab.
Mod: Csinálok képet a két gépről, ha érdekel.
-
Yoli
tag
Kissé tükröződik, de szerintem használható azért. Igaz eddig főleg bent használtam és használom. Én is sokat gondolkodtam az Aurora és a Fire, na meg a 808 között. Szerintem jól döntöttem a 808-al.
Amiért ezt vettem:
-8" azért nagyobb a 7-nél :-)
- magyar gari van rá és az Ainol-t visszaküldeni nagy macera
- nem ips, de az auroránál jobb felbontás
- az Ainol sem hibátlan :-)
- árban majdnem ugyanott vannak, ha vámolják akkor pláne (35e volt a 808)
Szerintem gondold át!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Konteó topic
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged