Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Azonnali mobilos kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Engem abszolút nem zavar a panel láthatósága olvasáskor. Főleg az Aldiko kompenzálja legjobban, mert az esti üzemmód használatával kíméli a szemet. Nappal még nem olvastam vele könyvet, általában este érek csak rá, de a fényerőt levéve szerintem van olyan jó, mint egy reader. Úgyhogy erre csak ajánlani tudom, nekem ez volt az elsődleges szempont, hogy tudjak vele olvasni. És tessék

Decepticon: kérjük az értékelést, ha tényleg jó (BT engem hidegen hagy) akkor megy is fel este

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pánik a memóriapiacon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Üzleti előfizetők hirdetései
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest