Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kőbaltás #4193 üzenetére
Nem volt nagy az elvarasom hidd el,elfogadtam a gyengebb kijelzot ,a max 4.5 ora uzemidot,gyenge wifit.. de azt nem fogadtam el hogy tudvan hogy tabletben rejlo cpu/gpu paros mire kepes, es ehez kepest mit nyujt a tab,hat koszono viszonyban sem volt egymassal,de ez is belefert volna,ha a szerviz nem olyan semmire valo amilyen , 2szer volt a tabom szervizben 155 nap alatt es ebbol kozel 60 napig javitgattak, az i-re a pontot a lehalo akkumulator tette fel. Mert oke hogy most cserelik aztan 5 honap mulva megint,de mi a garancia arra hogy az egy ev lejarta utan is lesz alkatresz, mert bar 2 ev garanciat irnak ,de valojaban 1 ev teljeskoru, a masodik evben csak az alkatresz arat kell kifizetni.. ezt volt az amit mar nem vallaltam be. 5 havonta akksit cserelni kisse meredek. De nekem is az elso droid eszkoz volt,megtapasztaltam vele milyen a gyenge oldal, es tapasztalatom birtokaban masodjara mar mas gyarto tabletjet vettem meg, azota nem borzolja a droid az idegrendszerem, de legalabb megtanultam amit tudtam csak titkon remeltem hogy nem igy van: a minosegnek ara van. Amugy az a baj attol,hogy olcso valami ,gond nelkul kell mukodnie ,autos peldaval elve bar a suzuki sokkal olcsobb mint egy merci , de az artol fuggetlenul biztonsagosan es uzembiztosan kell tudni kozlekedni vele..
Ha tudnad hogy szenne idegelt a szerviz az ev elejen
tabom leadasa utan 3 hettel nemmtudtak megmondani naluk van e,emailre nem valaszoltak telefonon 2 het alatt jo ha egyszer el lehetett erni oket,erdemleges valaszt meg csak akkor kaptam toluk amikor mar a fogyasztovedelemmel fenyegetoztem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest