- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Valaki tudna nekem linkelni olyan usb-s billentyűzetet ami biztos kompatibilis a Myaudio Series 708R készülékkel. Vaterás is megfelel, de lehetőleg magyarországi legyen. Viszont boltban megvásárolható terméket tudtok annak is örülnék, csak lényeg, hogy biztosan kompatibilis legyen hozzá, mert nem szeretnék ezzel szívni, hogy hátha nem jó. Köszi előre is.
-
dorika87
őstag
válasz
Stuart21 #241 üzenetére
Szia! Ha a ConCorde tab 7015 és Myaudio S708r között gondolkodsz, akkor szerintem egyértelmű, hogy a concorde, legalább is számomra. Személyes tapasztalatom csak a myaudioval van. Kicsit érzékenynek tartom a kijelzőjét és néha nehezebben is reagál emiatt, és van amikor belassul ha több alkalmazás fut a háttérben. De ha még egyszer tabot kéne vásárolnom már nem ezt venném. Igazából amire nekem kell arra elég a myaudio is, de ha még pár ezer forintot hozzá tettem volna vehettem volna jobbat is úgy gondolom. Mondjuk a 7015 szerintem picit magasabb kategóriás is mint ez a myaudio. A concorde tab ONE inkább közelebb áll az S708r-hez szerintem. Viszont már abban is van hdmi csatlakozó és nagyobb akkumulátor.
-
dorika87
őstag
Szeptember 21-től akciós áron az Auchanban: 19 990,- Ft.
-
dorika87
őstag
válasz
vinikorn #233 üzenetére
Mit értesz "nagy hibák" alatt. Én akciós áron vettem az MM-ben, azt az érat teljesen megérte. A többiről nem tudok nyilatkozni, valószínű ha drágább lett volna már nem vettem volna meg, mert úgy érzem nem ér sokkal többet, de 20e ft-ért tényleg jó vétel volt, mert amire kell és amire használom arra tökéletes. böngészés, email, skype, videó, zenehallgatás (a hozzá kapott fülessel, mert egyébként elég halk a beépített hangszorója, na meg mono) A célnak megfelel szerintem. De ha vannak konkrét kérdéseid, hogy mire vagy kiváncsi megpróbálok rá válaszolni az én tapasztalataim alapján.
-
dorika87
őstag
Lenne még egy kérdésem. Nem tudom, hogy jól fogalmazok-e, de remélem érteni fogjátok. Én olyasmi alkalmazást keresek amivel le tudnám menteni a tabom jelenlegi beállításait alkalmazásait és ha netán valami történik vele vissza tudnám tölteni vagy szinkronizálni ezeket a beállításokat. Létezik ilyen egyáltalán?
-
dorika87
őstag
A hosszab usb-s töltő tetszik nekem is. Viszont még mindig érdekelne hosszabb hálózati töltő is. A másik az, hogy valaki használja ezt a készüléket billentyűzetes tokkal, mert én ezt néztem ki, csak jelenleg nincsen raktáron: http://vasarlas.tablagep.hu/tokok/140-myaudio-tok-billentyzet-7-colos-tablagephez.html
-
dorika87
őstag
Köszönöm. Jól hangzik, hogy usb-ről is lehet tölteni ezzel a kábellel. Valóban megy is a töltés usb-ről? Mert valaki már írta, hogy nem lehet usb-ről tölteni, ezért kérdem csak. Ac adaptert valaki tud hozzá, ami hosszabb mint ami gyárilag jár hozzá?
Lehet közben találtam is... hátha még mást is érdekel: http://elektroexpressz.hu/spd/unas_742247/EAP2103_halozati_adapter_5_V_2_A#page_artdet_tabs
Kérdés, hogy ez milyen hosszúságú lehet.
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Egyrészt meg szeretném kérdezni, hogy aki már vett hozzá másik töltőt pontosan milyen fajta jó hozzá, akár univerzáis is jó. Mert az enyém ugyan még nem adta meg magát viszont engem az zavar benne, hogy túl rövid és töltés közben elég nehezen illetve kényelmetlenül lehet használni, pedig néha akkor is jól jönne. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudom módosítani azt, hogy hova mentse pl. az alkalmazásokat, mert már letöltöttem egy csomót a google play-ről és most amikor megint le szerettem volna szedni egyet kiírta, hogy hiba: nem áll rendelkezésre elengedő tárhely (pedig tudom, hogy van még hely az sd kártyámon is.)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ivqkzy-: 2. gépem
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Filmvilág
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest