- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogár Péter
csendes tag
válasz
anniediamond #972 üzenetére
Szia nekem 708dcc m van es hat en ezzel megvagyok elegedve! Honapok ota hasznalom! Nem fagyott le soha a jobb 3d s online jatekokok is futnak rajta! De ez ritka! Sok haveromnak is van ilyen tabja de ok panaszkodnak!! A Myaudiot vedd ugy hogy zsakbamacska ! De mondom nalam semmi gond nincs! Igaz a wifi sok ismerosomnel nem az igazi de nalunk jo szoval nem nagyon erdekel xd
-
üszök
őstag
válasz
anniediamond #970 üzenetére
Tedd fel a nettáblák, tabletek android op rendszerrel című topikban,ott napi szinten ezzel foglalkoznak. (Mobilról nem tudom linkekni bocsi)
-
válasz
anniediamond #972 üzenetére
Legyel turelmes es probalj infot gyujteni , amugy a nagy markakat leszamitva a hazai tablet kinalat mind valamelyik kinai oem gyarto brandelt muve... De ennek ellenere hogy mind kinabol jon,meg kell valogatni mit vesz az ember. Vannak gondokkal kuzdo tabok ,brandek es vannak olyanok amik kevesebb osz hajszalat okoznak a felhasznaloknak. A nevesitett kinai daraboknal se nagyon lehet egy egy nevre megeskudni, hogy az a tutti vagy epp azt kell jo meszire elkerulni. Emiatt is intenelek turelemre.
-
P.mini
aktív tag
válasz
anniediamond #970 üzenetére
Profi ugyan nem vagyok, de a személyes tapasztalatom az, hogy olyan terméket, amiről nincs infó, nem vennék. Én várnék egy kicsit, olyantól kérnék véleményt, akinek van ilyen tabletje. Persze az is lehet, hogy jól jársz, az is lehet, hogy megszívod. A specifikáció alapján megéri, de hogy mennyire jó, azt már itt nem fogja senki megmondani neked, csak az, aki próbálta már. Ne csak a márkát nézd, van olyan, hogy ugyan az a márka, de a széria más, az egyik nagyon jó, a másik csak a kukába való.
Tehát én vagy várnék, vagy a DCC-t venném. -
jFox
addikt
válasz
anniediamond #947 üzenetére
Ez nem olyan mint egy normá pc. Nem tudsz bármit rátelepíteni. Ha Windows-os tablet kell, akkor olyat kell venni.
-
Necc
addikt
válasz
anniediamond #915 üzenetére
Esetleg Concorde tab Speed 35K-ert? A 708DCC-hez kepest annyival ad tobbet, hogy ertelmes felbontasu (1280x800) es minosegu (IPS panel) kijelzot adnak + van BT.
Ha az android verzioja szamit, jelenleg 4.1.1 van rajta ami elvileg frissitheto lesz rovidesen 4.2.2 -re.Igazsag szerint filmnezesre mindegyik jo, akar a legolcsobb 708W is, viszont netezesnel (szovegolvasasval) mar rettenetesen sokat szamit a jo felbontas es a kijelzo minosege.
-
jFox
addikt
válasz
Szerintem megéri azt a pár ezrest a külömbség.
Erősebb gép, ergo később avul el.
P.mini : USB hibakeresés ki van kapcsolva? Ha igen, próbálj meg ékezet nélküli mappanevet adni. (új mappa)
Ha így sem megy akkor rejtély. -
P.mini
aktív tag
válasz
A 708DCC-t mindenki dícséri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest