Új hozzászólás Aktív témák
-
rpetercom
csendes tag
Részvétem. Mennyire csaptad szét? Ha aludtál egyet az ajánlatra és még utána is fenntartod, élnék vele (egy-két hw gondon segíthetne, ha tudnám, mi van benne, és hogyan, de a garivesztést pusztán a kíváncsiság miatt nem akartam még kockáztatni...)
Ami kijöhet a dologból: értelmesebb hangerő, komolyabb aksi, esetleg szenzorok...
Üdv
rpeter -
rpetercom
csendes tag
Sziasztok,
meg tudná mondani vki, hogy milyen szenzorok vannak benne, illetve hogy ezek közül melyik mér is?
Nekem sajna csak a g sensor megy, pedig elvileg van benne közelségi, helyzeti, fényerő és mágneses is... viszont addig nem gariznám, amíg nem vagyok biztos a kérdésben...Üdv
rpeter
szerk: helytelenírás
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest