- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge010
tag
Itt lehet keresgélni!
DE a myaudio tabletek meg haltak, nincs már támogatása szinte sehol nem lehet rom-ot találni hozzá!http://www.rockchipfirmware.com/firmware-downloads
-
penge010
tag
Valaki power sd Firmware???
-
penge010
tag
válasz sanyikk #2390 üzenetére
A myaudio támogatás totál behalt megszünt!
Így marad a rom vadászat
Ezek Rockchip rk2926 romok.
Az a gond hogy 7040-ből két féle jött ki a dual core verzió az 3026al van.http://theflashfile.blogspot.hu/2015/03/all-rockchip-tablet-firmwrae-download.html
http://www.rockchipfirmware.com/content/touchmate-tm-mid720
[ Szerkesztve ]
-
penge010
tag
Hello!
Lenne egy érdekes kérdésem!
Szóval volna egy Beex tábla gépem,amiben be reccsent az érintő és az lcd is.
Van itthon egy myaudio tabom aminek a kijelzője jó lenne de kisebb a felbontás.
A beex 1024x600 a myaudio 800x480 .
Bejön a képe csak elvan tolva lehet valahogy fw-én belül módosítani a felbontást? -
penge010
tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy :
Adott egy Myaudio power sd tab, az volt vele probláma hogy nem töltött be az öccsém letöltött valami marhaságot, és kész de nem is ez a lényeg.
Hanem kerestem fw-ét hozzá, gyári oldal óóhh mondom tök egyszerű lesz persze csak a gyári oldalon nem hozzá való fw-van, mert az enyémben,RK3026 van ami a gyári oldalon van abban meg RK3168 talán.
A flsh szépen végig megy, de se kép se hang, azóta ki próbáltam rentgeteg fw-ét odáig jutottam hogy van egy amivel kép is van meg minden faja csak a felbontás és a touch pad nem stimmel.
Szóval nem tud nekem valaki linkeli egy normális fw-ét?
Előrre is köszi -
penge010
tag
válasz istvansebok #529 üzenetére
Én annak idején az apps2sd.apk progit használtam bár nem hiszem hogy túl nagy különbség lenne a 2 progi között.
Töltse le másik verziót egyéb ötletem nincs. -
penge010
tag
válasz istvansebok #527 üzenetére
rootcheker.apk nevü propgramot kell letölteni.
-
penge010
tag
Nekem úgy sikerült meg oldani ezt a gondod hogy bedugom az usb kábelt a gépbe,aztán kikapcs.
Majd bekapcs gomb menu és esc gomb (más kütyünél más lehet a kombó) be kapcsolt és ekkor kérte a drivert be tallóztam neki hol találom és már telepítette is.
De ha egyszer rosszul telepíteted a drivert windows is okozhatja hibát eszközkezelő eltávolítás vagy visszaállítás és újra dobod vissza a drivert. -
penge010
tag
Hello!
igazából így sem sok minden van ebben a romban,meg ez a 2.1 andro elég butuska.
Egyébként még marketet sem tudtam rá varázsolni, és még anno volt nekem egy alcatel ot990 telom, hasonló problémával egy rom csere azonnal helyre tette.
Ezért keresek valami leírást vagy emberkét aki már csinálta. -
penge010
tag
Hello!
Remélem tudtok segíteni!
Vettem nem rég egy Myaudio Ma700 tablet szerkezetet.
Az lenne a kérdésem hogy tudna valaki valami leírást hogyan frissíthetem az androidjád,mert csak 2.1 van rajta sőt még Marketem sincs.
Elörre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest