- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
maxlanders #1959 üzenetére
Az nem HUB, csak egy doboz, mert nem fért el a tabon az USB csatlakozó és egy spéci lapos csatit tettek rá : [link]
A tabok nemigen kezelik az USB HUB-ot. Persze semmi sem lehetetlen, ki kell próbálni.
Biztos lehet hozzá találni kijelzőt, csak nem biztos, hogy megéri kicseréltetni.
-
PLaci58
addikt
válasz
maxlanders #1956 üzenetére
Az a készülék USB csatlakozója. Spéci aljzat van rajta és egy ilyen kis illesztővel lehet rácsatlakoztatni az USB-s eszközöket (+ LAN).
A kijelzők és touch panelek szalagkábelén vagy valahol a szélén van a típusszámuk. Csak ugyanolyan típusúra lehet cserélni!!!
Rengeteg fajtát csinálnak a kínaiak, sokszor még azonos típusú készülékben is eltérhet egy újabb sorozatnál. -
sanhose
tag
válasz
maxlanders #1956 üzenetére
Az nem az én linkem, nem én írtam a "cikket", ha jól látom akkor az egy lan to usb.
lan to usbVehetsz hozzá billentyűzetes tokot és akkor tudsz gépelni gyorsan.
Ez jónak tűnik és lehet működne is veleIlyet ne vegyél mert ebből kicsúszik a tablet és ráadásul nem is magyar a billentyűzet. Sajnos én ilyet vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged