- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Felmásztam,letöltöttem.
Sem win alól,sem gombnyomásokkal nem műxik a frissítés, a leírás alapján eljutok a tablet kikapcsolásáig (recovery)-mindkét esetben-utána nem történik semmi,képernyő sötét marad, nem frissít illetve menü nem jön be egyik esetben sem, csak a sötét képernyő marad.
Ötlet esetleg,hogy mi hibázhat? Jelenleg szervizben van 708r .
Androidos telómon mindez simán megy. -
thecarver
csendes tag
Rendben, nagyon szépen köszi, kíváncsi vagyok az eredményre.
Ami még feltűnt nekem amúgy, hogy a két táblának az a háromszög alakú HOME gombja teljesen egyforma. Szóval ez is lehet valamiféle bizonyíték. Egyébként ha feltenném rá a 708AG firmware-jét, és teszem azt nem lenne kompatibilis, tehát nem működne megfelelően (vagy egyáltalán nem), utána vissza lehet rá rakni mindezektől függetlenül a gyári romot?
-
albinolynx
senior tag
-
P.mini
aktív tag
Nem tudom hogyan, de sikerült.... Win32ImageWriter-el az sd-t megcsináltam, majd bekapcsoláskor, nyomogattam a bekapcs gombot... előhozott egy recoveryt, nem is akármilyet. véletlen megnyomtam a reboot-ot, pedig nem akartam. Láss csodát, kiírta, hogy myaudio, elkezdett tölteni az android és bekapcsolt a régi firmware-el.
-
P.mini
aktív tag
Ha jól értem, akkor ez nekem megoldja a problémámat, ugye?
Mármint, hogy itt nem kell csatlakoztatni a géphez a kütyüt, csak sd kártya kell? Ha igen, akkor jó nekem is, -
P.mini
aktív tag
Én XP-re szeretnék telepíteni drivert, de nem birok. Megadom a driver elérési útját, de azt írja, hogy nem lehet telepíteni a drivert. Valami okos megoldás van rá? A Driver/x86/xp mappában a következő fájlok vannak:
-DriverCoInstaller.ddl
-rockusb (biztonsági katalógus)
-rockusb (telepítési információk)
-rockusb (Rendszefájl)A frissítésnél hiába adom meg neki a "C:\Documents and Settings\xy\Asztal\Új Mappa\tool\Driver\x86\xp" Mappát, probléma lép fel mindig. A választ köszönöm.
-
Nisti
csendes tag
Szia
Kösz a gyors választ. OK láttam, hogy MyAudio 808DCC a tablet de gőzöm nem volt róla, hogy abban van-e beépített BT. Ezért kérdeztem.
Volna valami 5leted külső USB BTvel lehet bővíteni a 708r-t?
Sajna nékem nem sikerül, HP USB BTm van, bedugom, villog rajta a LED tehát elvileg üzemel a BT. (legalábbis áramot kap)
ES fájlkezelőben belépek a Bluetooth fülre kérek új eszköz keresést, de azt írja ki, hogy a telefon nem támogatja a BT használatát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged