Új hozzászólás Aktív témák
-
avemaria
csendes tag
válasz
kiskun968
üzenetére
Szia ! Nekem is az van! De nem tudom hogyan csináljam ,hogy menjen vele ! Előbb piros rövid idő mulva kék lessz vagy is a 3 G menne ha villogna !!!! Arra lennék kiváncsi hogyan szereljem össze én lány vagyok kicsit nehezebb ! De mindent megcsinálok rajta ,hogy menjen! Ha megirod ! Köszönöm ! Lehet privibe is ! avemaria66@citromail.hu
-
jFox
addikt
válasz
kiskun968
üzenetére
Tegnap írtam rájuk megint. Most elküldtem az info@-ra is, nem csak a myhelp@-ra. Ez már hatott.

De ez tv inkább mobilra való mint tabletre. Legalább is ami a felbontását illeti. HD-t ne várjon senki, jó ha meg van a 360p. Nem leszólni akarom, csak a tényeket közlöm. Ajándék lónak ugye...
A Youtube-os problémám másnál nem jelentkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő