Új hozzászólás Aktív témák
-
tabletharcos
csendes tag
hát figyi ez sem megy
nem tom mi legyen vele .
de azért köszönöm a tanácsokat -
tabletharcos
csendes tag
válasz
tabletharcos #78 üzenetére
valaki nem tudja hogy kell " hard resetelni" my audio 7 708 r nél ?
-
tabletharcos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan bajom lenne, hogy beállítottam a mintarajzolást billentyűzárnak és ezután nem tudtam azt . ötször próbálkoztam utána megjelent egy olyan , hogy ötször rosszul próbálkoztam : lépjek be a Google fiókomon keresztül mert csak ú gy tudnám feloldani . viszont a Google fiókom jelszavát elfelejtettem így nem tudok belépni . ilyenkor mit tehetnék ? vigyem szerelőhöz? vagy mi? írjatok legyetek szívesek. ha tudtok valakit aki tudna rajtam segíteni Kiskunmajsa körzetében , azt is mondjátok nyugodtan , vagy ha tudjátok mit kel tenni ilyenkor írjátok le. KÖSZÖNÖM
708 R -em van amugy . -
tabletharcos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan bajom lenne, hogy beállítottam a mintarajzolást billentyűzárnak és ezután nem tudtam azt . ötször próbálkoztam utána megjelent egy olyan , hogy ötször rosszul próbálkoztam : lépjek be a Google fiókomon keresztül mert csak ú gy tudnám feloldani . viszont a Google fiókom jelszavát elfelejtettem így nem tudok belépni . ilyenkor mit tehetnék ? vigyem szerelőhöz? vagy mi? írjatok legyetek szívesek. ha tudtok valakit aki tudna rajtam segíteni Kiskunmajsa körzetében , azt is mondjátok nyugodtan , vagy ha tudjátok mit kel tenni ilyenkor írjátok le. KÖSZÖNÖM
708 R -em van amugy . -
tabletharcos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan bajom lenne, hogy beállítottam a mintarajzolást billentyűzárnak és ezután nem tudtam azt .ötször próbálkoztam utána megjelent egy olyan , hogy ötször rosszul próbálkoztam : lépjek be a Google fiókomon keresztül mert csak ú gy tudnám feloldani . viszont a Google fiókom jelszavát elfelejtettem így nem tudok belépni . ilyenkor mit tehetnék ? vigyem szerelőhöz? vagy mi? írjatok legyetek szívesek. ha tudtok valakit aki tudna rajtam segíteni Kiskunmajsa körzetében , azt is mondjátok nyugodtan , vagy ha tudjátok mit kel tenni ilyenkor írjátok le. KÖSZÖNÖM .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged