- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
thecarver
csendes tag
Rendben, nagyon szépen köszi, kíváncsi vagyok az eredményre. Ami még feltűnt nekem amúgy, hogy a két táblának az a háromszög alakú HOME gombja teljesen egyforma. Szóval ez is lehet valamiféle bizonyíték. Egyébként ha feltenném rá a 708AG firmware-jét, és teszem azt nem lenne kompatibilis, tehát nem működne megfelelően (vagy egyáltalán nem), utána vissza lehet rá rakni mindezektől függetlenül a gyári romot?
-
thecarver
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vettem egy tabletet, a neve Navroad Nexo. Túl sok mindent nem találtam róla az interneten (itt a fórumon se), csak annyit, hogy lengyel gyártmány. Tökéletesen működik, azonban sajnos mostanában elég sokat fagyogat, általában netezés közben, pedig a háttérben semmi különösebb futó alkalmazás nem megy. Viszont van rajta már pár játék az igaz.
Itt van a termék részletes leírása:
Processzor: Rockchip RK3066 Dual-Core, 2x1,5GHz
Memória: 1GB DDR3
Flash memória: 16 GB
Memóriabővítés kártyaolvasó: microSD / SDHC 32 GB-ig
Operációs rendszer: Android OS 4.1.1 Jelly Bean (Rootolt)
Feloldott operációs rendszer: igen
Akkumulátor: Beépített Li-Polymer, 4100mAh
Kijelző: Kapacitív 7" IPS üveg, multi-touch
1280 x 800 felbontás, szuper HD
Csatlakozok: MicroUSB Host / OTG, miniHDMI, microSD,
3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
Hangszóró: beépített
Bluetooth: Igen, 4.0
WiFi: 802.11 b / g / n
Egyéb: 2-megapixeles kamera, 0,3 megapixel, gyorsulásmérő, a hozzáférést az Android Market, alumínium ház
Méretek(mm): 197 x 123 x 9,6
Súly(g): 312
Támogatott videó formátumok: 1080p Full HD
Támogatott audio formátumok: MP3, WMA
Támogatott képformátumok: JPG, BMP, GIF, PNG
2 év gyári garancia.
Kérdésem a következő. Szerintetek van ehhez a tablethez kompatibilis főzött rom, vagy kernel, amivel meg tudnám növelni a teljesítményét, esetleg tuningolni a processzort? Gyári firmware frissítés még nincs hozzá, de szerintem nem is igen lesz.Egy másik topicban azt az információt kaptam, hogy ez szinte egy az egyben egy Myaudio 708AG, így gondoltam, itt is felteszem a kérdést, mivel külön témát nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest