Új hozzászólás Aktív témák
-
zorall11
csendes tag
na végleg eldöntöttem mit veszek. már meg is rendeltem.
Asus Eee Pad Transformer TF300T-1G020A
http://szamtekbolt.hu/termek/notebook/asus-eee-pad-transformer-tf300t-1g020a-piros-32gb.htmlTény, hogy lényegesen drágább, de nincsenek olyan betegségei mint pl. sd dobálás, készenléti merülés meg egyéb apróságok. Aksija gyári adatok szerint többet bír. És ami a legjobb, hogy ha szeretnél dokkoló billentyűzetet is lehet hozzá venni. Ami már kész netbook.
Myaudio-val 70 ezerért (lehet) mérget vettem volna így durván 100000 Ft-ért jót veszek.
Mindegy holnap megjön és nyomjuk ezerrel. -
zorall11
csendes tag
visszatért a hitem a sok pozitív hozzászólástól.
most már csak egy kérdésem lenne a 9.7 colosat vegyem vagy a 10.1-eset.
melyiket célszerűbb?
9.7 coloson is lehet kényelmesen filmet nézni? nem lesz nagyon torz a kép?- lévén hogy ez nem szélesvásznú.
aksija tényleg bírja legalább 5-6 óra filmlejátszást? -
zorall11
csendes tag
Egy kérdésem lenne a MyAudio Series 10 1016DCC tényleg olyan szar mint amiket fórumon írogatnak?
Szinte minden fórumot elolvastam már és a hsz-ek 80 %-a csak arról szól, hogy sípol, belassul ha bekapcsolom a wifit, használhatatlan a wifi jel miatt, villog a képernyő töltés közben stb. stb...Ezek tényleg igazak, vagy egyes emberek túl nagy elvárásokat támasztanak és Apple, Asus, Acer stb. minőséget akarnak ezen áron?
Nekem egy a lényeg olcsó legyen és használható. Adjak ezért 65 ezret vagy jobban teszem ha választok mást.
PL.: overmax steel core --> vélemény róla?
concorde tab novum --> vélemény róla?Bőség zavara van nem tudom mit vegyek mert mindegyikről írnak valami rosszat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest