- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Neked simán feljelentkezett a fiókba? Én már többször újraflasheltem de nem hajlandó bejelentkezni. Állandóan hibát dob. "Nemsokára megjavul" ezt mondja, de cseszik megjavulni
Nálam kétlépcsős azonosítás van, de eddig is ez volt. Egy másik dolog még, hogy ha hosszabban készenlétben hagyom akkor nem reagál a kijelző az érintésre, ki kell kapcsolni majd vissza, csak úgy javul meg.
-
zseko
veterán
2GB-os verzió nincs belőle?
Nekem még a vondroidos 4.2.1 van rajta most már közel egy éve, mostanában már csinál érdekességeket. Pl. bekapcsolás után randomszerűen elfelejti hogy milyen alkalmazások lettek rápakolva. Van hogy a fele hiányzik. Rajta van, nem törli le, csak épp sehol nincs... ha nem nyúlok hozzá azonnal bekapcsolás után, hanem várok vele pár percet, akkor megjelenik mind, egyéb esetben nem. És most már iszonyat módon be van lassulva, így egy év után. Lehet fel is teszem ezt a romot akkor.Sajnos a fő gondom továbbra is az eszméletlen merülés készenlétben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cities Skylines II
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Ford topik
- Androidos tablet topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest