Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Skot78

tag

válasz laca 721 #546 üzenetére

Flashtool-s nem is kell!

Na egyszerusitsuk le a folyamatot:

1, a telefonon a beallitasok - > fejlesztoi lehetosegek -> usb hibakerest kapcsold be.
    2, toltsd le a CTRv2.2-t amit linkeltem neked
    3, csomagold ki a desktopon egy konyvtarba
    4, ellenorizd a gep latja jol a telodat
    5, inditsd el, mikor azt mondja dugd ra a telot usb-n a gepre
    6, Na van egy CWM alapu recovery-d reboot utan
    7, toltsd le az itt linkelt romot:

http://www.4shared.com/zip/WHdOpLytba/07_resurrection_feelKat.html

8, A cmw recoveryben mountold be az usb drive-ot, akkor a gep latni fogja a hattertarakat
    9, masold fel a zip-et
    10, recoveryben "Install zip from..." valaszd ki a zip-et es inditsd el
    11, felrakja a romot, vard meg, kozben ne kapcsold ki...FONTOS! Mindent torolni fog a telodrol! (ugy ertem contacts, telepitett progik, szal ha vmi fontos akkor backupold!
    12, rebootol a telo...Elsore lassan fog felallni a rendszer, sot a rom utanna vagy 5-10 percet meg szoszmotolni fog bot utan, nem kell panikba esni. Varj egy 15p-t...Kesz :)
    13, Van egy KitKat kinezetu romod, hasznald...:)

Ha kesz vagy tudasd pls!

Van meg 1-2 dolog amit fejleszteni lehet!

- tobb rendszermemoria (1,5 GB biztonsagosan)
    - kamera (ha meg nem tetted meg, ehez csavarhuzo kell meg minimalis kezugyesseg...)
    - gps fix (elmeletileg a rom szoftveresen ki van faszazva, de manualisan kell meg egy kis mahinacio...nem para)
    - gps fix #2...antenna gyartas, vegkepp nem para :) Ezt a kameraval egyutt erdemes.

Kb ennyi...

Sajna ha nem tudom megmenteni a telom akkor a rom gyartas abbamarad, pedig a 4.2.2 mar egesz jol allt...:( De igyekszem...csak egyenlore se pot alkatresz, se torott telo, se kinai beszallito... :(

Új hozzászólás Aktív témák