Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lionking01
tag
Egyáltalán nem biztos, de ez a logikus. Nem ez lenne az egyetlen cég, aki ezt csinálja. Korábban volt a Portocom nevű cég, aki ugyan ezt játszotta el, csak notebook-okat szereltek itthon össze. Egyébként szerinted minek összeszerelő üzem, ha csak készen behozzák a mobilokat, és tovább értékesítik?
Sokkal nagyobb haszon van rajta, ha alkatrészenként hozzák be, majd összeszerelés után értékesítik.Persze Kínából is lehet ilyen telefonokat rendelni, mert klónokból nincs hiány, csak, hogy sokan elfelejtik a vámot, és áfát, ami annyira megdobja az árat, hogy a magyarországi árral nem igen lehet versenyre kelni. Hacsak nem tud az ember nagy tételben vásárolni, amelyre komoly kedvezményt kap.
-
Lionking01
tag
Nos. A telefonnal az ég világon semmi gond nincsen. Szerintem teljesen megfizethető. A kijelző színei kicsit fakók, de önmagában ezt nem lehet észrevenni, csak másik, jobb telefonhoz hasonlítva. A sebességgel nincsen gond. Nem fagy. A kamerájánál viszont észrevettem, hogy fényképezéskor sokszor nem fókuszál automatikusan, hanem meg kell érinteni ott a képernyőt, ahová fókuszálni szeretnénk. Nem kell csodákat várni a kamerájától, de arra pont jó, hogy bizonyos pillanatokat az ember magával tudjon ragadni. Akinek ennyi pénze van csak rá, szerintem nagyon jó ár/érték arányú telefonnal lesz gazdagabb. A tartalék akkumlátort nem használjuk, mert egy napot kibír, átlagos terhelés mellett, és nem szeretnénk folyamatosan a hátlapot levenni, csak emiatt. A headset-ej kicsit gagyinak tűnik, de a funkcióját ellátja, és bármilyen 3.5-es fejhallgatót használhatunk, ha nem feltétlen kell headset funkció. Összességében, ha nem egy csúcskategóriához nézzük, akkor azt mondom, hogy szerintem teljesen használható, vállalható készülék.
Volt, aki említette, hogy 60ezer forint sok, mert Kínában sokkal olcsóbban is meg lehet kapni, hasonló telefonokat, vagy pont ilyet. Csak hát nem kalkulál vámmal, áfával, és szállítási költséggel. Ennél olcsóbban behozni magánszemélyként csak akkor lehet, ha kiutazik érte az ember.Pont ez a lényeg, hogy alkatrészenként hozzák be, és itthon szerelik össze. Ezért sokkal olcsóbban tudják behozni, mintha egyben, telefonként hoznák be, és értékesítenék tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest