Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tlac_bpa

csendes tag

A MyAudio Series 5 plus telefonban állítólag nincs analóg tv... de van... az működött.

• tlac_bpa

csendes tag

válasz kergekecske #86 üzenetére

Vettem én is egyet (feketét), de kb. 3 m betűvel kezdődő boltban, mintegy 13 db-ot nyitottak ki és csomagoltak vissza, mert a display védő fólia alatt 1-2 nagyobb porszem volt beszorulva bosszantó módon és zavaró helyen.
    Végül is nem találtam pormentes verziót, de elhoztam egyet aminek a védőfólia alatt csak kisebb méretű szemcse volt beszorulva kevésbé zavaróan, de továbbra is bosszantó módon.
    A porszemcsék tipikusan 1-2mm-es léghólyaggal is járnak, a legdurvább esetben azt hiszem 4 szemcse is volt, amiből 2 a hasznos display helyre esett.
    A végén kompromisszumként elfogadtam volna, hogy 1-2 porszem és nem a hasznos helyen, de olyan nem volt... Gondolom a magyarországi széria erős homokviharban fóliázódott és így csempésznek ki több tonna homokot a gyártó országból. :)
    Szóval, aki háklis az bemegy boltba, kicsomagoltat, lehúzattatja a védőfóliát védő fóliát és megnézi a buborékok számát és helyét, majd ebből megjósolja, hogy hazaviszi-e vagy kéri a következőt.
    Az eladók 3-5 telefont hajlandóak szerintem összeszorított fogakkal kinyitni, ezért jártam be 3 m-es boltot is.

Tapasztalat: minden komolyabb task váltás előtt restartolni kell a készüléket, mert pl. nem szeret wifizésből, mobilnetbe menni vagy vissza, esetleg nem bírsz telefonálás után wifibe menni, a gps-t pedig máig nem találja még restart után sem, bár ezt más androidos mobilom is tudja játszani. (wifi, a-gps engedélyezve a gps mellett).

Egyébként szép nagy a display és jól lehet rajta gépelni, a két sim az rendben, ötletesen menedzseli a híváskezdeményezések beállításait, bár ezt restart után mintha néha elfejtené...
    A sebesség nem rossz, de bírtam neki olyan livewallpaper-t beállítani, hogy erősen érezhetővé vált hogy a felhasználó helyett inkább vmi mással foglalkozik...

Új hozzászólás Aktív témák