Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCooper
csendes tag
Adott egy ilyen Myaudio 5 telo. Nem a plusz, a sima. Le lett ejtve és az LCD valamint a digitizer is széttörött. Ki tudna nekem segíteni pontosan milyen LCD és digitizert tudok rendelni hozzá ebayről? Mivel kompatibilis? Tud valaki segíteni?
-
konigjanos
senior tag
2000 Ft-ért egyben vihető:
-gyári pótaksi (gyakorlatilag új, 2-3 töltés)
-headset
-képernyővédő fólia
érdeklődés: Privátban -
ufo13
tag
válasz
konigjanos #149 üzenetére
Sziasztok,
van eladó hátlapra pattintható műanyag tokom és egy olyan tokom, ami hátlap és kihajtható eleje van.
Akit érdekel írjon, küldök képeket. -
konigjanos
senior tag
Sziasztok!
Telefoncsere miatt megmaradt, és egyben eladó:
-gyári pótaksi (gyakorlatilag új, 2-3 töltés)
-headset
-képernyővédő fólia
egyben 3000 Ft.
érdeklődés: Privátban -
wacsy
újonc
válasz
kergekecske #86 üzenetére
Szióka!
Jó régen írtad a bejegyzésed, de nekem most lett ilyen telóm - remélem egyről beszélünk-,
Myaudio Phone Series 5 Plus (JB 4.1.1, MTK 6577, S508 modell)
Kb 1 hónapja van, nagyon szeretem, de két hete túrom a netet és nincs jó root-om hozzá.
Már elvittem a Arénába is (Király ucca) és könyörögtem, hogy nem érdekel a garancia
vesztés csak root-olják kiAz eladóknak halvány lövésük sincs, a szervízesekhez meg
nem engedtek közelebb..
HELP!
Hogyan lehetne rootolni, mert szükségem lenne rá!Hálás köszönettel előre is
wax -
fandi1973
csendes tag
ki tudna segíteni abban, hogy a series 5+ telefonon hogyan lehet beállítani az előfizetéses telenoros internetet. A wifi működik. Sajnos nem értek hozzá.
-
seregely03
csendes tag
Sziasztok
Engem az érdekelne hogy milyen kijelző van benne pontosan. Mert sajna be tőrt. Honnan tudok rendelni és kb mennyi lenne? Előre is köszönöm a segítséget
-
horzi
csendes tag
Hello!
Nem tudtok véletlenül olyan helyet ahonnént lehet hozzá rendelni kijelző védőfóliát, mert sehol nem találtam eddig?
Előre is köszi: H. -
cure007
csendes tag
Garanciális volt.
Azért volt mert visszavittem és visszaadták az árát.Azt mondták, hogy amennyi volt nekik azt mind vissza vitték
-
kornelboy
csendes tag
Sziasztok!Most tervezem hogy veszek ilyen vasat!Bizonytalanná váltam,sok a negatív hozzászólás!Van vallaki aki hosszabb idelye használ ilyen masinát,gond nélkül?Légyszives firrkancsatok nekem infót!Előre is köszi!!!
-
cure007
csendes tag
válasz
konigjanos #139 üzenetére
Köszönöm az ötletet, de mi van akkor ha ez továbbra se működik?
Már többször karibláltam, de még mindig sz....kodikcsak ha leveszem az akkumulátort tudok bármit is tenni a telefonnal
-
cure007
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egyet 50 ezerért!
nagyon tetszik, csak nem tudom visszakapcsolni sokszor a kijelzőt.
be van kapcsolva de ha hívásom van csöng de sötét a kijelző.
tud erre valaki valami megoldást??????
Előre is köszi!!!! -
lilili
csendes tag
Hogyan lehet ezt a gyönyőrűséget rootolni??? -mármint 5+-t
Előre is köszi.......... -
Lando Kamika
csendes tag
Utóbbi kérdésedre válaszolva: (Bocsi, ha nagyon béna leírás, de mittudomén az elnevezéseket, meg hogy ki mennyire ismeri a rendszert...)
Hívás gomb -> Felül a lehetőségek balról-jobbra haladva: Tárcsázás, Híváslista, Névjegyek. -> Utóbbinál kell megtalálnod jobbra, lent a kis mosolygós emberkét a plusz jellel. Ott tudsz újat létrehozni.
Az előbb feltett kérdésedre nem tudom a választ, mert még nem próbálkoztam vele, de most megnéztem, és van az előbb említett helyen valami neked való... A két érintőgomb közül a bal oldalit nyomd meg a Névjegyeknél. Ott van egy Importálás/Exportálás menü. Ott keresgélj tovább. Remélem, segítettem valamennyit.
-
gurbang
csendes tag
És arra sem jöttem még rá, hogyan lehet egyáltalán új névjegyet bevinni a telefonba...
-
gurbang
csendes tag
Nem, dehogy. A SIM-kártyáról a telefonom memóriájába.
-
gurbang
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogyan tudok a Series 5 Plus-on a telefonkártyámről teklefonszámokat a gépre másolni?
Illetve a Facebook ismerőseimet a telefonra szinkronizálni? -
konigjanos
senior tag
Ha valaki keres olcsó, de jó tokot: http://www.ebay.com/itm/140791051037?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Hamar ideért, és pont jó a telefonra. -
konigjanos
senior tag
-
QG
tag
válasz
Lando Kamika #114 üzenetére
Hol lehet ilyet venni 4.1el, és mennyiért?
-
Lando Kamika
csendes tag
válasz
konigjanos #126 üzenetére
Nekem a dobozban volt egy plusz fólia, nézz utána, neked is ott van-e. Valóban gyenge a gyári fólia rajta. Talán ha Samsung Galaxy Note (vagy Note2) fóliát keresel, lehet hogy találsz valamit. Csak tipp, nem keresgéltem még.
-
konigjanos
senior tag
jó minőségű fóliát tud ajánlani valaki? A gyári egy hét alatt tiszta karc...
-
Lando Kamika
csendes tag
válasz
begrimisu #123 üzenetére
Nos, a kamera elfogadható képeket csinál, de nem igazán vagyok hasra esve tőle. Kellett pár dolgot állítgatnom, de ennyiért nem is várnék komoly kamerát... Kár, hogy csak negatívokat olvastál róla, holott én már leírtam, hogy meg vagyok vele elégedve, rendesen üzemel, nem hd a kijelzője, nem tűélesek a képek, stb. Mondjuk én Samsung Galaxy S 3-hoz viszonyítom. Annak szebb a képe. Meg a kamerája. Na és? Egy százassal drágább az. Én ezért vettem meg a MyAudio-mat, s nem csalódtam. Nagyon jó készülék. Az Android 4.1.1 röccenésmentesen fut rajta, ahogy minden más is (appok, játékok, zenék, videók közül nem viszi néhány 1080p-s vidimet). Továbbra is úgy gondolom, hogy telefont akartam venni, s ahhoz ez kitűnő. Lehet rajta sok mindent csinálni, ami miatt nagyon örülök neki. Ha meg számítógépet akarok, arra ott az asztali gépem. Fényképezőt meg majd csak veszek, ha annyira kell az nekem.
-
konigjanos
senior tag
Megtudnátok mondani, hogy a myaudio phone series 5 + melyik kínai klón telo klónja? amit találtam, annak pont fordítva van a hangerő és kamera gomb az oldalán...
-
begrimisu
aktív tag
válasz
Lando Kamika #122 üzenetére
Volt egy pár telefonom és a lényeg az hogy ha már 8Mp a kamera akkor elfogadható képeket kellene hogy csináljon se Atab -ot se ilyen nem veszek mert mind a kettőről csak negatív dolgokat olvasok tehát az olcsó drágább a végén!
-
begrimisu
aktív tag
válasz
Lando Kamika #120 üzenetére
Akkor kilőve ha csúnya fotót csinál 8Mp-el!
-
Lando Kamika
csendes tag
válasz
begrimisu #119 üzenetére
Ahogy fentebb már írtam: Nekem Series 5 Plusz -om van. Már csak ilyet láttam a boltokban. Ennek kétmagos 1Ghz-es procija van, bővíthető memória, Android 4.1.1, meg a szokásos wi-fi, blútúsz, stb...
Az analóg tv adása nem élvezhető, nagyon kásás a kép, ahogy már néhány hsz-el előbb írtam. Van viszont rajta egy Network TV csomag is, amin már normálisan bejönnek a tv adások, de ahhoz meg net-kapcsolat kell, mert stream-eket használ.
A hátsó kamerája 8 megapixeles. Nem csinál szép képeket, utólag kell rajtuk javítgatni, hogy szebb legyen. Sajnos még a mobilban sem lehetett megnéznem, hogy mekkora lett a felvett videóm felbontása, de neten biztos írják, hogy mekkora lesz egy 8 mp -s kamerával... -
begrimisu
aktív tag
Nagyon gondolkozom egy ilyen készüléken! Milyen képeket csinál a teló a tv adások mennek rajta normálisan? És a videót milyen felbontásban tud rögzíteni mert ezt sehol nem írják? köszi
-
begrimisu
aktív tag
válasz
Lando Kamika #117 üzenetére
Ja ez meg dual procis és a beépített memóriája 4gb+ bővíthető! tudom hogy nem ugyanaz a kettő!
-
Lando Kamika
csendes tag
válasz
begrimisu #116 üzenetére
Utóbbi linkelt termék nem Myaudio. M-Tech ATAB-5 mobil. Bár a képen ugyanannak látszik. A MyAudio-hoz jár két akkumulátor, headset, tok, képernyővédő fólia (Egy rajta, meg egy pluszban), 4 Gigás memóriakártya (már eleve a gépbe helyezve), promóciós kód a Network TV-hez. Na meg droid 4.1.1 van rajta.
-
begrimisu
aktív tag
Ez se rossz vétel:[link]
-
Lando Kamika
csendes tag
válasz
konigjanos #113 üzenetére
4.1.1 van rajta. Csütörtökön vettem! (Ma hétfő van). Valszeg hibás készüléked van, vidd vissza, gariban kicserélik, vagy megjavítják. Nekem működik rendesen, semmi baj nincs vele még eddig...
Valaki írta itt előttem, hogy nincs benne analóg tv... Ebben van, meg network tv is van benne. De mint írtam, az analóg tv semmire sem jó, olyan béna a jele (Békásmegyer, Budapest).
Valamiért jobb lett a hívásoknál a hang, engem is és én is a másik embert jobban, tisztábban hallani. Lehet, hogy csak hálózati marhaság volt a T-mo részéről. Ami továbbra is idegesít, az a hangszórója. Nagyon gagyinak hat. Kihangosítva a telefon nem igazán használható, bár a mikrofonja nagyon jó, hiszen tisztán hallottak engem. De az a hangszóró a hátulján, hááát... A kamerájával meg már kibékültem. Egy-két beállítás, meg egy androidos photósbolt rá, aztán szép... na jó: tűrhető képek készülnek.
A mobillal maximálisan meg vagyok elégedve, mert az áráért cserébe egy használható, jó készüléket kaptam!
-
konigjanos
senior tag
válasz
Lando Kamika #112 üzenetére
neked 4.1 van rajta, vagy még 4?
-
Lando Kamika
csendes tag
válasz
konigjanos #111 üzenetére
Van egy közelség érzékelője ami ha működik, akkor úgy van ahogy írtam... Nálam pl.a hardveres gombra nem kapcsolja be a képernyőt, csak a bekapcsolás gombra. Esetleg valahol be lehet ezt is állítani... Nekem jól megy minden.
-
konigjanos
senior tag
válasz
Lando Kamika #110 üzenetére
sajnos nekem elsötétedik, de örökre...
-
Lando Kamika
csendes tag
válasz
konigjanos #109 üzenetére
Sziasztok!
Rég óta húztam, de aztán beadtam a derekamat, s vettem a Sony Ericsson s500i helyére egy MyAudio Phone series 5 Plus-t. Tegnap óta meg vagyok vele elégedve, teszi a dolgát rendesen eddig. Pár negatívumot hadd írjak le:
Mobiltelefonálásnál halknak érzem, s engem is halknak hallanak.
A lepattintható hátulja sajnos nem az igazi, egy helyen nem fogja jól a gépet a kis fogacska.
Kamerája borzalmasan gyenge fotózáshoz...
Skype-ra nem tudok rajta bejelentkezni még, valamiért csak tölt és tölt...
Mp4 videók közül háromból kettő gyengébbet lejátszott.
Viszonylag gyorsan merül, bár ez az első droidom, szóval lehet, hogy annyira nem vészes.Hívásnál elfeketedik a kijelző, mikor a füledhez teszed. Aztán amikor elhúzod onnan, visszaadja a képet. ;-)
Wifi jele normális (nem hasít nagyon, de használható).
Gyors gép, gyors a böngészője is.Az analóg TV nagyon kásás képet ad, szinte semmi értelme nincs ebben a telefonban.
Eddig ezek a tapasztalataim vannak.
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok!
Tegnap átvettem a készüléket, elsőre nagyon meg vagyok elégedve vele.Két kérdésem van:
ha valakit hívok, azonnal elfeketedik a kijelző, és már nem jön vissza, bármit nyomok, ergo le sem tudom tenni a hívást (szerencsére be lehet állítani, hogy a bekapcsoló gomb letegye) ezt másnak is csinálja? (4.1-es android van rajta)
a másik, hogy root-olni mivel lehet? -
Lionking01
tag
Egyáltalán nem biztos, de ez a logikus. Nem ez lenne az egyetlen cég, aki ezt csinálja. Korábban volt a Portocom nevű cég, aki ugyan ezt játszotta el, csak notebook-okat szereltek itthon össze. Egyébként szerinted minek összeszerelő üzem, ha csak készen behozzák a mobilokat, és tovább értékesítik?
Sokkal nagyobb haszon van rajta, ha alkatrészenként hozzák be, majd összeszerelés után értékesítik.Persze Kínából is lehet ilyen telefonokat rendelni, mert klónokból nincs hiány, csak, hogy sokan elfelejtik a vámot, és áfát, ami annyira megdobja az árat, hogy a magyarországi árral nem igen lehet versenyre kelni. Hacsak nem tud az ember nagy tételben vásárolni, amelyre komoly kedvezményt kap.
-
tlac_bpa
csendes tag
A MyAudio Series 5 plus telefonban állítólag nincs analóg tv... de van... az működött.
-
tlac_bpa
csendes tag
válasz
kergekecske #86 üzenetére
Vettem én is egyet (feketét), de kb. 3 m betűvel kezdődő boltban, mintegy 13 db-ot nyitottak ki és csomagoltak vissza, mert a display védő fólia alatt 1-2 nagyobb porszem volt beszorulva bosszantó módon és zavaró helyen.
Végül is nem találtam pormentes verziót, de elhoztam egyet aminek a védőfólia alatt csak kisebb méretű szemcse volt beszorulva kevésbé zavaróan, de továbbra is bosszantó módon.
A porszemcsék tipikusan 1-2mm-es léghólyaggal is járnak, a legdurvább esetben azt hiszem 4 szemcse is volt, amiből 2 a hasznos display helyre esett.
A végén kompromisszumként elfogadtam volna, hogy 1-2 porszem és nem a hasznos helyen, de olyan nem volt... Gondolom a magyarországi széria erős homokviharban fóliázódott és így csempésznek ki több tonna homokot a gyártó országból.
Szóval, aki háklis az bemegy boltba, kicsomagoltat, lehúzattatja a védőfóliát védő fóliát és megnézi a buborékok számát és helyét, majd ebből megjósolja, hogy hazaviszi-e vagy kéri a következőt.
Az eladók 3-5 telefont hajlandóak szerintem összeszorított fogakkal kinyitni, ezért jártam be 3 m-es boltot is.Tapasztalat: minden komolyabb task váltás előtt restartolni kell a készüléket, mert pl. nem szeret wifizésből, mobilnetbe menni vagy vissza, esetleg nem bírsz telefonálás után wifibe menni, a gps-t pedig máig nem találja még restart után sem, bár ezt más androidos mobilom is tudja játszani. (wifi, a-gps engedélyezve a gps mellett).
Egyébként szép nagy a display és jól lehet rajta gépelni, a két sim az rendben, ötletesen menedzseli a híváskezdeményezések beállításait, bár ezt restart után mintha néha elfejtené...
A sebesség nem rossz, de bírtam neki olyan livewallpaper-t beállítani, hogy erősen érezhetővé vált hogy a felhasználó helyett inkább vmi mással foglalkozik... -
b0bcat
addikt
válasz
Lionking01 #102 üzenetére
"Pont ez a lényeg, hogy alkatrészenként hozzák be, és itthon szerelik össze. Ezért sokkal olcsóbban tudják behozni, mintha egyben, telefonként hoznák be, és értékesítenék tovább."
Ebben mennyire vagy biztos?
-
ufo13
tag
válasz
Lionking01 #102 üzenetére
Ez szerintem is egy jó ár/érték arányú telefon, csak ajánlani tudom.
-
Lionking01
tag
Nos. A telefonnal az ég világon semmi gond nincsen. Szerintem teljesen megfizethető. A kijelző színei kicsit fakók, de önmagában ezt nem lehet észrevenni, csak másik, jobb telefonhoz hasonlítva. A sebességgel nincsen gond. Nem fagy. A kamerájánál viszont észrevettem, hogy fényképezéskor sokszor nem fókuszál automatikusan, hanem meg kell érinteni ott a képernyőt, ahová fókuszálni szeretnénk. Nem kell csodákat várni a kamerájától, de arra pont jó, hogy bizonyos pillanatokat az ember magával tudjon ragadni. Akinek ennyi pénze van csak rá, szerintem nagyon jó ár/érték arányú telefonnal lesz gazdagabb. A tartalék akkumlátort nem használjuk, mert egy napot kibír, átlagos terhelés mellett, és nem szeretnénk folyamatosan a hátlapot levenni, csak emiatt. A headset-ej kicsit gagyinak tűnik, de a funkcióját ellátja, és bármilyen 3.5-es fejhallgatót használhatunk, ha nem feltétlen kell headset funkció. Összességében, ha nem egy csúcskategóriához nézzük, akkor azt mondom, hogy szerintem teljesen használható, vállalható készülék.
Volt, aki említette, hogy 60ezer forint sok, mert Kínában sokkal olcsóbban is meg lehet kapni, hasonló telefonokat, vagy pont ilyet. Csak hát nem kalkulál vámmal, áfával, és szállítási költséggel. Ennél olcsóbban behozni magánszemélyként csak akkor lehet, ha kiutazik érte az ember.Pont ez a lényeg, hogy alkatrészenként hozzák be, és itthon szerelik össze. Ezért sokkal olcsóbban tudják behozni, mintha egyben, telefonként hoznák be, és értékesítenék tovább.
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék e telefon után... A 5+-s féle 6577 tipusu érdekelne... Tudna valaki érveket és ellen érveket mondani róla? Olvasgattam ugyan róla de a személyes tapasztalat szerintem jobb érv mint az általános. Mint dual sim-s telefon miként tudja kezelni a két sim kártyát? Gondolok arra hogy mindkét sim aktiv vagy csak az egyik és ha másikon hívnak akkor átírányítja az első sim-re? Esetleg valami beállítási procedúra kell hozzá hogy mindkét sim aktiv legyen? Konkrétan hogy tudom azt megállapítani mielőtt megvásárolnám a telót hogy a processzor 6577 tipusú benne? Jó a dobozon biztos így van írva de netán a doboz mást is rejthet(6575 tipust)? -
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Szerintetek melyik a jobb myaudio phone series 5 vagy m-tech atab phone 5?
Kb egyformák..
Akinek van ilyen telója tegyen már fel képet légyszi.
Köszi. -
turbulencia8
őstag
A másikfórum aktívabb, ott válaszoltunk páran! üdv
-
klaci89
tag
Sziasztok! A közeljövőben szeretnék ilyen telefont venni (5plusz-t) és 1-2 kérdés felmerült bennem.
- A sógorom nagyon ráakar dumálni, hogy ne ezt vegyem meg 60e FT-ért hanem sokkal jobbat vegyek külföldről (kínából). Szerintetek megéri kockáztatni (annyi hülyeséget olvastam azokról pl: nehezen törlődnek le a kínai alkalmazások, garancia stb) Tehát egy tapasztaltabb embertől kérnék választ erről!
- A következő a mobillal kapcsolatban, hogy belső tárhelynek nem kevés az az 512mb, nem lesz lassú a gép ha rajta van 1-2 program( bár úgyis microSD kártáyra pakolnám a programokat)?
- Arra lennék még kíváncsi, felmerült bennem, hogy bármin tehát tableten vagy mobilon lehet e wordot írni vagy egyszerűbb műveleteket excellel vagy power pionttal csinálni?? És ha igen akkor ez a 5plusz alkalmas lenne e rá?
Köszönöm a válaszokat
Üdv LAci
-
turbulencia8
őstag
Minap vettem egy ilyet, és nagyon-nagyon tetszik, állati kényelmes olvasni rajta. Amúgy a Myaudio 5-tel egy Xperia Arc S-t és egy céges Xperia Mini Pro-t cserélek le, szóval jó minőséghez vagyok szokva. Előzményként annyi, hogy utóbbi időben gondolkoztam, hogy veszek tabletet, mert nagyon tetszenek, de az olcsóbb kategóriában nincs 3G, drágát meg nem vennék mert amúgy tök fölösleges az egész, valószínűleg nem tudnám értelmesen kihasználni, csak a kíváncsiság hajt. Aztán megláttam ezt a készüléket, (olvastam a tesztet, kíváncsi lettem rá) nyomkodtam és mind gyorsaságban, mind kijelző felbontással és színeivel nagyon elégedett voltam, szóval megvettem. Semmivel sem instabilabb, mint a két másik, japán márkás telóm. A fényképezőjét gyakran hasonlítgatom az Exmor R-es Arc-kal, egyáltalán nem használhatatlan, csak rá kell bökni a képen arra a pontra, ahova irányítani akarjuk az autofókoszt. Színekben fakóbb, viszont utólagos képretusálással ugyanolyan minőségű képeket produkálhat, mint a Sony. (A led fénye mondjuk gyengébb.) A kijelző felbontása papíron ugyan nem tűnik acélosnak, élőben azonban tökéletesen rendben van: szép képe van, a színei sem fakók - megjegyzem én a kétmagos PLUS-t vettem. A PLUS pár ezer forinttal drágább, analóg tv tuner nincs benne (amúgy is elkezdődött a digitális átállás, szóval jövőre már fölösleges is lenne), az 512 memória nem zavaró, az Arc-ban is ennyi, a Myaudio 5 Plus sebessége viszont érezhetően jobb az Arc S-nél, pedig az sem volt lassú. Zeneileg sem rossz: equalizer van (ICS 4.04 miatt), agybadugós füles nincs, így a Sony-val nem lehet összehasonlítani. Viszont a Sony-t pont azért nem is használtam, mert jó basszus ide vagy oda, utcán egyszerűen életveszélyes füldugóval járkálni. Amúgy ne lepődjön meg senki, két védőfólia van rajta, én a másodikat is levettem, mert bénán volt felragasztva.
Végeredmény:
Vagy egy tök jó, nagyon elegáns hatású (mivel eddig mindenkinek tetszett), minőségi phabletem, ami 3G-s, elfér a zakózsebben. Akksija végre elég erős, hogy durván lehessen olvasással, zenehallgatással nyúzni, és a PLUS változat kijelzője tényleg szép (nem tűnik föl, hogy nem HD paneles). Fényképezést tapasztalni kell, de egyáltalán nem reménytelen versenyző. Szóval mindenkinek ajánlom, aki táblagéptelefont szeretne. áadásul eladhatok két telót. Ráadásul a két SIM növeli a beruházás értékét, mert így két fölösleges telót is eladhatok.
Egy szokatlan dolog van, amire még nem jöttem rá: a home gomb nem aktiválja a képernyőt, de biztos találok valami buttom remapper-szerű megoldást, úgyis könnyen rootolható a készülék. -
kismacipuszi
csendes tag
válasz
szoke.2004a #89 üzenetére
42 ?
-
DvP
tag
válasz
szoke.2004a #89 üzenetére
Hali.
Köszi az infót.
December eljén jutok egy kis plusz pénzhez. Akkora tervezem a vásárlást, de képben van a htc sens xl is. Még nem tudom.
Miért szeretnéd eladni?
Üdv. -
szoke.2004a
csendes tag
A rendszer memória sajnos nem bővíthető. Hogy 512 Mb mire elég az felhasználás függő, netbookok 1Gb-al win7-et futtatnak. Android felszabadítja a memóriát olyan programoktól amik nem futnak csak a háttérbe lettek rakva, persze ez lassíthatja a rendszert.
Ha vásárlás akkor ajánlom magamat:
http://hardverapro.hu/apro/myaudio_phone_series_5/hsz_1-50.html -
DvP
tag
Sziaszok.
Szerintetek az 521 Mb rendszermemória nen kevés? A párom telójában 1 Gb van és abból csak kb 350 Mb szabad, mert annyi alkalmazás fut a háttérben. Tehát az 512 ha sok minden fut, akkor nem lassul be, vagy akad esetleg fagy? Lehet ezt bővíteni?
A Phone 4 mikor jön?
Bocs, ha hülyeségeket kérdeztem, de most tervezem a vásárlást.
Köszi -
wlantal
tag
Nos végre én is droid lettem.
Szert tettem rá, 60eFt a Puls-os a piros fekete műszaki cikkes boltban
Ezzel végre megszabadultam Winf.. mobil 6.5-től. -
kergekecske
csendes tag
root done
Na , a telefon rootolható is , én egy myaudio s5 plus-t vettem. (a dual sim okán) . Htc sensation-öm van , tehát az elvárásaim magasak voltak
Root után autostart és system tuner pro került rá , amikkel kipucoltam az automatikusan indulókat , illetve az stpro a taskkiller is egyben. A battery monitor widget pro 2 mA stby fogyasztást mér.Nem hibás
A képernyőt az lcd modder segitségével 200 dpi-re állítva ( az eredeti 240-ről ) és apex launchert használva meglehetősen pofásra formáltam.
A root script innen letölthető : http://www.general-files.com/download/gs5ea17551hfi0/Root_with_Restore_by_Bin4ry.7z.html .
A leírás itt van : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460
Gyakorlatilag pc-re másolás után elindítod , amikor kéri , csatlakoztatod a telefont és 3 perc alatt végzel ...ps :
a root script sanszos , hogy mindegyik itt említett készülékre jó ... -
psycho069
csendes tag
Ez teljesen ugyanaz mint az M-Tech aTab 5 .....
-
wagzo
csendes tag
A fent írt hiba nem hiba.
Az okozta, hogy beállítottam az automatikus bekapcsolást.
Pl. reggel hétre, azonban csak kb. 10.00 kor vettem kézbe a telefont és akkor írtam be a pin kódot. Szerintem, addig folyamatosan keresett a telefon valamilyen hálózatot.
Amióta kikapcsoltam az automatikus bekapcsolást egyáltalán nincs a fent leírt jelentség.
Egyébként nekem simán működik két napig a telefon 1 töltéssel. -
DrCsernus
csendes tag
Myaudio fb oldaláról. Azt kérdezték, hogy mikor kerül az üzletekbe az 5+ és a 4-es.
"MYAUDIO Szia! Megérkezett, jövő héttől kapható több áruházban is."
-
drektar
csendes tag
sziasztok.
En is az auchanban vettem ilyen telot akciosan es sztem nagyon megérte az árát egyenlore.
1 dolgot nem tudok csak rajta aktivalni az a be épitett GPS ha valaki tudna segiteni ebben az nagyon jo lenne.
Meg probáltam mar mindent de 1xeruen nem akar muholdat találni.Ha valakinek sikerult segitsen légyszi hogyan lehet mukodesre birni .
Ja es meg 1 dologprobálta mar valaki digi mobil nettel ?Csak azert kerdezem mert digi elofizetoknek baromi kedvezmenyes 1G 1500ft/ho en mindenhol csak drágabbat találtam.
-
psycho069
csendes tag
Vajon ezekre hol lehet androidot találni? Nem tud valaki egy oldalt rá?
-
wagzo
csendes tag
Sziasztok!
A közelmúltban vettem egy ilyen telefont, de az újabb változatát, amiben 2+4GB memória van, nincs TV, viszont dual-core proci van. Nekem eddig bevált - bár ez az első okos telefonom, így nagy tapasztalatom nincs benne, hogy mi a jó és mi nem - viszont azt vettem észre, hogy mikor reggel bekapcsolom a telefont, akkor az akku kapacitása csökkent, az egyik alkalommal kb. 20 %-ot, mai napom pedig 12 %-ot. Mi lehet ennek az oka, hiszen a telefont kikapcsolom, nem "repülő" üzemmódra állítom. Valamilyen alkalmazás mégis fut???
Ezt mondjuk nem gondolom, mert tegnap reggel teljes feltöltésről indul, egész nap be volt kapcsolva, használtam, wifi is ment és mégis csak 18 % fogyasztott egész nap, 82%-os állapotban kapcsoltam ki este, reggel bekapcsoláskor, pedig 70%-ot mutatott!!!!
Van a családban egy Galaxy Mini, annál nem tapasztaltuk ezt a jelenséget. -
ufo13
tag
No, visszavittem. Hétfőn vettem a kecskeméti Auchanban. Még amikor megvettem még ki sem tették, annyira frissen kapták. Ma a korábban írt hibák miatt visszavittem, visszaadták a pénz, de nincs teló
Ami hibákat produkált: egyik sim-et sokszor eldobta, néha 5-8 percig is. A video lejátszás közben nincs hang... felhívtam a Myaudiot, ott azt mondták, hogy lehet a szoftver, (mert már van újabb is), de nem volt kedvem 1,5 hetet várni, amíg megjavítják és mivel 3 napon belül voltam, inkább a KP mellett döntöttem.
DE!!!!!!! Nagyon korrekt volt, mint az Auchan (sűrű elnézés kérés, és a Myaudio Service is).
Ami pozitív a kütyüben:
Meglepően jó az összeszerelés minősége. Gyors! Nagyon! Emailt és weboldalt gyorsan betölti, élmény rajta netezni. Kijelző érzékenysége ugyancsak jó
Kicsit negatív.
Kijelző hááát, lehetne jobb. Persze S3-am eladtam, utána ezen a téren visszalépés volt... (ki hinné mi?)
Videoknál néha olyan foltoskásan adta vissza a színeket, mintha nem lenne jó a felbontása a videonak...pedig az volt. (más készüléken) SIM-es gyakori leválása,majd visszacsatlakozása is zavaró volt. Hangminőség közepes,sokszor zajos volt a mikrofon. Nem mindig, mert volt kristály tiszta is...de ez ugye millió dologtól lehet... ez csak FYI.
Egyéb:
Az akksi nálam 1 napot bírt, jó....azért nyomkodtam is...
Összebenyomásom kellemes, ha ismét szállít az Auchan 50e-ben, akkor veszek.... de ha lesz hiba, azonnal visszaviszem. Bátorítok mindenkit, hogy vegyen ilyet még a kellemetlen tapasztalatom mellett is, mert inkább egyedi hibáról lehetett szó.
Kamera: kaki , a TV: használhatatlan , tehát ha ilyet veszel, ne ezért vedd.
Amiért vedd: dual sim, 5čol, gyors, 2 db akksi és nagyon szép (nekem fehér volt)
Most ennyi jutott eszembe, de kérdezzetek, 3 nap nyúzás után tudok érdemben segíteni.Amivel esetleg ehelyett szemezek: Alcatel Ot-997D (olyan 60e körül megy újonnan) vagy Ot-993D.
Esetleg Galaxy S új!!! S7562 -es modell, csak az 4 col... -
ufo13
tag
Na, most gépe lőtt vagyok. Szóval az Auchan aTab5-öt rendelt be, de azokat eladták és helyettesítő terméknek kiadták a Myaudio Phone Series 5-öt, pont hétfőtől volt akcióban.
Hívd fel az auchan telefonszámát (infó vonal) és ők megmondják hol kapható, de vigyázz sok áruház még nem árazta át 60-tól...
Én a Kecskemétiben hétfőn vettem 49.990-ért, ennyiért jó vétel... -
DrCsernus
csendes tag
Myaudio Facebook csoportjában ilyenek vannak. Én sem tudom őket elérni mondjuk már egy hete.
"Benjámin Nyúl
Becsődölt a cég vagy mi a fene van már?!
Ma voltam az auchanba és oda sem szállították le a megrendeléseket. Felháborító hogy se telefonon se az emailcímen nem lehet elérni!" -
Cynicelectro
aktív tag
Megnyomkodtam a Mediában! Nagyon szimpatikus! És csak 54999,- Ft.! A MyAudio-nál 5ezerrel több!
-
Rabidsnail
senior tag
Nagyon tetszik a teló. Talán az akksi picit gyorsabban merül,mint gondoltam. Tud valaki root lehetőséget? Köszi!
-
tomtombat
tag
Köszi hogy leírtad ezeket.
-
BaluArc
csendes tag
Természetesen van "Partnerek adott SIM-hez társítása", van "alapértelmezett SIM-kiválasztása" ill. "mindig rákérdez" lehetőség: Beszédhívásra, Videohívásra, Üzenet kezelésre, külön-külön variálható opciókkal.
Személy szerint nekem elég a mindig rákérdez opció: Híváslistában, ill. tel.könyvben rányomok a hívás jelre, egyből bedob egy jól kezelhető ablakot, két soros választási lehetőséggel: Felül a "T-mobile H" (elsődleges slotban lévő SIM) alatta "Telenor H"
(másodlagos slotban lévő SIM), választok, 2-3 s múlva jön a kicsöngés első búgása.
-Szóval apszolult gördülékenynek nevezném a SIM-kezelését!
A beszélgetés befejezése után, a háttérbe szoruló kártya kb. 5s múlva ismét a hállózaton van.
Persze SMS-értesítőt (ingyenes) nem árt aktiválni a kártyákra, ha ez megvan, nem lessz
olyan hogy ne tudnánk róla hogy épp keresett X, vagy Y, míg a másik hálózaton beszéd hívást folytattunk.
Hívásvárakoztatást tudja kezelni a készülék, persze adott hállózaton belül.
A Teló mükszik 1 kártyával is, 2 kártyánál szabadon lehet le-föl kapcsolódni a hállózatokra
egyessével is.
Adatforgalom bekapcsolás után is kérdez hogy melyik kártyán indítsa az adatkomunikációt.
A SLOT 1: HSPA+ (4G)-képpes, míg a SLOT 2-ben lévő kártyán EDGE (2G)-képpes. -
tomtombat
tag
Kidobott a kereső egy üzletet,ahol 49.140.- az ára. Nagyon szupi.
szerintem... -
tomtombat
tag
Szia Baluarc.
Ha már felajánlottad, kérdeznék.
A másik készülékről( ATAB5) írt véleményeknél a telefonálás a sim kezelés miatt elég lassan megy. Ennél a készüléknél milyen tapasztalatod van zen a téren.
Ugyanakkor a névjegyekhez tudom-e rendelni alapértelmezetté tenni valamelyik sim-et.
Válaszod köszi. -
DrCsernus
csendes tag
válasz
tomtombat #57 üzenetére
Én is ezen a kettőn agyalok. Megnéztem a MyAudiot Media Marktban és nekem simán kezelhető, bár elég nagy a tenyerem, így lehet azért. Az Auchan-ben is volt egy M-Tech telefon 49.900-ért, szinte teljesen azonos tudással, mint a MyAudio csak 3500-as akksi volt benne, de még a mintakészüléket is elvitték mire odaértem, úgyhogy azt nem tudtam tesztelni sajnos.
-
tomtombat
tag
Érdemes keresgélni. Előzőkben írt készülék nem is biztos hogy tudja amit a tesztben írnak róla. Lehet csak a myaudio marad a választásom. De még kivárok.
-
tomtombat
tag
válasz
DrCsernus #55 üzenetére
Hali. Most hogy írtad az Acer készülékét, meg is néztem a róla készült tesztet.
Nekem jobban bejön az, persze ez egyénfüggő, kinek mi teszik.
Szerintem az a kijelző méret elég, és szintén a méret miatt használhatóbb is.
És ráadásul amit régóta keresek, az az Acerban működik. (legalább is a teszt szerint, de óvatosságból még ennek máshol is utána nézek) Szóval ha az egyik sim-en beszélek, és a másikon jön hívásom akkor azt is lehet fogadni. Már csak pénz kell, most már egyre több a választási lehetőség dual készülékek között. -
DrCsernus
csendes tag
Sziasztok,
Engem az érdekelne, hogy MyAudio Phone Series 5 vagy a kicsit kisebb kijelzőjű Acer Liquid Gallant Duo éri e meg jobban. Mobilarénás teszten az Acer megkapta az "Ajánlott" plecsnit a MyAudio nem, de értékekben meg szinte jobb pontokat kapott a MyAudio. Szerintetek melyik a jobb választás egy átlag felhasználónak?
Köszi előre is.
-
BaluArc
csendes tag
Hálózatot nekem nem dobálja, pedig 2 SIM-mel (kék+rózsa sz.) hajtom. Eddig nem panaszkodott senki hogy nem tudott elérni. Ha épp beszéltem az eggyiken, hívás befejezés után, egyböl vissza kapcsolt mindkét hálózatra, s jöt az SMS értesítö hogy nemfogadott hívásom volt.
-
obalze
tag
Néhány gondolatom a készülékről... Ha valakit érdekel.
-
BaluArc
csendes tag
Igen is ez egy jó készülék!
Megkérnék mindenkit addig ne húzzon le olyan ezközt amit még nem tapasztalt.
Nekem fekete, páromnak fehér MyAudio Phone Series5 van 1hónapja nyúzzuk, kifogástalan mind a kető készülék tudásban mint aku időben.
Ha valakit érdekel bármi a Telóval kapcsolatban, kérdezhet nyugodtan.
Kössz... -
tomtombat
tag
Na, valamiért nem jön be a link.
De az üzlet honlapján ha szétnéztek, megtalálni.
ATAB5 Phone M-TECH dual sim . -
tomtombat
tag
Sziasztok!
Találtam egy hasonló készüléket jobb áron.
[link]
Csak erről a készülékről is ugyanazon webhelyen eltérő infókat olvasni. -
obalze
tag
Hívások eldobálását tényleg csinálja a teló, vagy csak le akarja valaki járatni? Mik a VALÓS tapasztalatok?
-
LGyuri
tag
Hát... amit olvsatam fórumokon, meg itt-ott a neten, túl nagynak tűnt a hibaaránya.
Inkább rendeltem egy Acer Liquid Gallant Duo-t.
Bár annak sokkal gyengébb az akksija...
-
hbala
aktív tag
válasz
szoke.2004a #38 üzenetére
Köszi szépen, várjuk a videót
-
szoke.2004a
csendes tag
Ami a mindennapi használatot illeti, nagy. Netezni, olvasni egész jó rajta, de a telefonálás első sorban headsettel, és az egykezes használathoz csimpájnz ujjak kellenek. A kijelzője szerintem a kis felbontás és a kínai terméket tekintve szép, nem raktam még oda egy samsung mellé se, de még videót nézni is jól lehet rajta, ha nem akarod 10 centiről nézni.
Az akku erős de sajnos a figyasztás is. Közepes használat mellett egy nap amit kibír, egy egésznapos netezéshez már szükség lehet a második aksira is, a kettő együtt viszont már elég. Én egy SIM kártyával használom de a cellakészenlét így is elég nagy darabot hasít ki az elfogyasztott energiából. A hangerő szabályzással nem vagyok megbékélve, lehet, hogy a füleseim sem az igaziak, de csendes környezetben az első hangerő fokozat épp hallható de nem túl élvezhető, a második viszont kimondottan zavarja már a fülem. Zajos környezetben ezt nem veszed észre de akkor is furcsa.
Ha időm engedi megpróbálok egy videót feltenni a sebességről, mert azt hiszem ezt nem tudom szubjektíven leírni. Ami a fagyást illeti, volt már érdekes dolog például be akartam pipálni az A-GPS engedélyezést, amire az android betöltő képernyő jött elő, de utána nem kellett PIN kóddal aktiválni a SIM kártyát vagyis nem indult újra a készülék, de az A-GPS aktiválás se történt meg. Következő kattintásra sikerült. A gyári tok helyett érdemes körül nézni elég szekinek tűnik benne a telefon. Sajnos a gombok elrendezésében különbözik a Galaxy Note-tól, valamint kb 2-3 mm-rel minden irányban kisebb, így a szilikon tokok kiesnek, de egy csúsztatós bőrtok teljesen megfelel a Note méretében. -
hbala
aktív tag
válasz
szoke.2004a #36 üzenetére
Légyszi írj már a telefonról, milyen a mindennapi használatban? Fagyások, gyorsaság, akku, kijelző,stb.
-
tomtombat
tag
Menüben mozogva rögtön reagált. sajnos web lapot nem tudtam megnyitni mert szerintem csak a tes...-os dolgok voltak engedélyezve.Azt wifi-n keresztül pillanatok alatt betöltötte.
Oldal nagyítás, fényképen nagyítás gyorsan végbement. Biztos nem galaxy s3 (azt inkább ki sem próbálom, bármilyen jó, annyi pénzt úgy sem adok érte). Telefonra ,- bár itt lehet tablet-ről is beszélhetünk-nálam ez is sok.? (nem tudom..... ). Ezen a dokumentumok már egész jól olvashatók.
Azért azt vegyétek figyelembe, én nem vagyok szakértő....... -
tomtombat
tag
Sziasztok!
Nagyon sajnálom, de rosszul emlékeztem az árára.
Mindenkitől elnézést kérek. Sajnos többe kerül.
59 990.- Ft.
De most sikerült jobban szemügyre venni. Le volt kódolva a képernyő zár a múltkor, az eladó kérésemre feloldotta.
Hát én szeretnék venni majd egyet .Lehet hogy már a karácsonyi akciós árát írtam le
előző hozzászólásomban. -
tomtombat
tag
Sziasztok!
Ma nemrég voltam a Tesco-ban, és ott láttam ezt a készüléket fehérben. (remélem nem baj, hogy leírtam az üzlet nevét.)
Ránézésre nagyon bejön. Tárcsázó "menü" vagy kép volt rajta, de innen nem tudtam máshova eljutni, így nem tudtam kipróbálni.
Hazajöttem és rákerestem mit írnak róla. Elég friss dolognak tűnik. Őrült nagy........
Kíváncsian várom a tapasztalatokat, sajnos most nincs rá pénzem, de régóta akarok venni valami jó használható dual sim android készüléket.
Hátha ez lesz az. -
LGyuri
tag
válasz
szoke.2004a #21 üzenetére
Szia,
Ez az analóg TV dolog mennyire komoly? Tudnál írni valamit róla?
-
LGyuri
tag
Sziasztok,
Most akkor mi ez a 4+4GB szöveg a dobozon? A tesztben azt írják, hogy 512 a belső tárhely, meg van benne egy 4GB-os mSD...
Üdv,
Gyuri
-
Gery15
addikt
-
hbala
aktív tag
Megint nagy a csend
-
hbala
aktív tag
válasz
Köszönjük!
Mennyire gyors a menükben és a böngészés?
A kijelző szép? Nem kicsi hozzá a felbontás?
Betekintési szög elég? -
Gery15
addikt
válasz
Köszönjük! Majd videót dobhatnál róla.
-
szoke.2004a
csendes tag
Egy komplett testre se időm, se energiám nincsen, de itt van a kezemben a tegnap átvett készülék, ha kérdés van szívesen válaszolok, ha nem is azonnal.
Amit eddig tudok róla:
- nincsenek virtuális gombok
- ez eredeti note-tól külsőben a hangerőszabályzó és az előlapi kamera/érzékelők elhelyezésében különbözik, plusz a füles csatlakozó is alul van.
- elég dinamikusan szívja az akksit, erről egy nap távlatban még nem vonnék le következtetéseket
- amit nem írtak sehol, hogy van benne analóg TV (nem igazán jön be a jó minőségű adás, az antenna kihúzható - a Note-os stylus helyéről)
- a töltője csak az USB-n szabványos 500mA-t tudja ez aktív használat mellett nem tölti az akksit, csak fedezi a szükségleteket (700mA-es HTC töltővel már tölt is :-) )
- a gyári füles elég "kínai" (szintén myaudiótól rendelt MA-500-as agybadugóssal szól rendesen)
- progik gyárilag kevés, de play store van
- teljes magyar nyelv! (ez a kínából rendelt telóknál kb +3500 HUF)
- műbőr tok ajándék (oldalra nyíló mágneszáras, egy matricával beleragad a telefon de többször kivehető meg visszarakható)
- a hátlap nem a sűrű aksi cserére lett kitalálva de sok pöcke van ha egy kettő letörik talán akkor is a helyén marad (vagy valami ilyesmi lehetett a "mérnök(ök)" elve - engem sem nyugtat)
- nem tudom többi androidos készülékkel hogy van de a középső gomb megnyomására is aktívvá válik a kijelző ami szerintem zsebben elég sűrűn előfordul, persze feloldani nem tud de merül az akksi (méggyorsabban)
Nah egyenlőre ennyi. -
hbala
aktív tag
Valamelyik sajtóorgánum nem akarja tesztelni? Az új tabletekkel egyetemben?
-
-
Surmi69
tag
Mi ez a tolongás emberek?
-
tjb007
nagyúr
válasz
darthsmoke #15 üzenetére
Nagyon sokan gyártanak ilyen Note klónokat Kínában, szóval nem kell csodálkozni, hogy egyformák.
-
darthsmoke
Korrektor
Nem hasonlít ez kísértetiesen erre? [link]
Egyébként én is várom a tesztet, bár tuti fikázni fogják.
Én vennék egyet, ha egy tízessel olcsóbb lenne. Mondjuk nem ártott volna bele egy kétmagos MTK6577, illetve egy kicsit nagyobb felbontású kijelző. -
Derlie
tag
Valami tesztet nagyon szívesen olvasnék majd.
-
szponzor
senior tag
Van erről a SoC-ról valami részletesebb leírás? Milyen videóvezérlő van benne, milyen processzormag stb.?
-
Gery15
addikt
A MyAudio Phone Series 5 alapvetően egy telefon, ráadásul két SIM-es, de öthüvelykes, 800x480 pixeles kijelzője révén akár táblagépnek is megfelel. Hardveralapja az 1 GHz-es MTK6575 SoC, amihez 1 GB memória és 8 GB-os, microSD kártyával bővíthető tárhely csatlakozik. A dupla SIM-es megoldás mellett kapunk két kamerát, melyből a hátlapi vakus és 8 megapixeles, továbbá 3G modemet, GPS-t, Bluetooth-t és Wi-Fi modult. A ház váza fémből készült, a nagy kijelző miatt pedig a 2500 mAh-s akkumulátorból adnak hozzá egy tartalékot is. Operációs rendszere a legfrissebb Android 4.0.
Remélem nem baj, hogy PH-ról nyúltam a szöveget.Ma került a telefon forgalmazásba. Akinek a keze ügyébe kerül az pötyögjön már majd egy pár sort róla, hogy milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest