Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- SamMobile: biztosan Exynosszal érkezik a Z Flip7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufo13
tag
No, visszavittem. Hétfőn vettem a kecskeméti Auchanban. Még amikor megvettem még ki sem tették, annyira frissen kapták. Ma a korábban írt hibák miatt visszavittem, visszaadták a pénz, de nincs teló
Ami hibákat produkált: egyik sim-et sokszor eldobta, néha 5-8 percig is. A video lejátszás közben nincs hang... felhívtam a Myaudiot, ott azt mondták, hogy lehet a szoftver, (mert már van újabb is), de nem volt kedvem 1,5 hetet várni, amíg megjavítják és mivel 3 napon belül voltam, inkább a KP mellett döntöttem.
DE!!!!!!! Nagyon korrekt volt, mint az Auchan (sűrű elnézés kérés, és a Myaudio Service is).
Ami pozitív a kütyüben:
Meglepően jó az összeszerelés minősége. Gyors! Nagyon! Emailt és weboldalt gyorsan betölti, élmény rajta netezni. Kijelző érzékenysége ugyancsak jó
Kicsit negatív.
Kijelző hááát, lehetne jobb. Persze S3-am eladtam, utána ezen a téren visszalépés volt... (ki hinné mi?)
Videoknál néha olyan foltoskásan adta vissza a színeket, mintha nem lenne jó a felbontása a videonak...pedig az volt. (más készüléken) SIM-es gyakori leválása,majd visszacsatlakozása is zavaró volt. Hangminőség közepes,sokszor zajos volt a mikrofon. Nem mindig, mert volt kristály tiszta is...de ez ugye millió dologtól lehet... ez csak FYI.
Egyéb:
Az akksi nálam 1 napot bírt, jó....azért nyomkodtam is...
Összebenyomásom kellemes, ha ismét szállít az Auchan 50e-ben, akkor veszek.... de ha lesz hiba, azonnal visszaviszem. Bátorítok mindenkit, hogy vegyen ilyet még a kellemetlen tapasztalatom mellett is, mert inkább egyedi hibáról lehetett szó.
Kamera: kaki , a TV: használhatatlan , tehát ha ilyet veszel, ne ezért vedd.
Amiért vedd: dual sim, 5čol, gyors, 2 db akksi és nagyon szép (nekem fehér volt)
Most ennyi jutott eszembe, de kérdezzetek, 3 nap nyúzás után tudok érdemben segíteni.Amivel esetleg ehelyett szemezek: Alcatel Ot-997D (olyan 60e körül megy újonnan) vagy Ot-993D.
Esetleg Galaxy S új!!! S7562 -es modell, csak az 4 col...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest