Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ufo13

tag

válasz ufo13 #72 üzenetére

No, visszavittem. Hétfőn vettem a kecskeméti Auchanban. Még amikor megvettem még ki sem tették, annyira frissen kapták. Ma a korábban írt hibák miatt visszavittem, visszaadták a pénz, de nincs teló
    Ami hibákat produkált: egyik sim-et sokszor eldobta, néha 5-8 percig is. A video lejátszás közben nincs hang... felhívtam a Myaudiot, ott azt mondták, hogy lehet a szoftver, (mert már van újabb is), de nem volt kedvem 1,5 hetet várni, amíg megjavítják és mivel 3 napon belül voltam, inkább a KP mellett döntöttem.
    DE!!!!!!! Nagyon korrekt volt, mint az Auchan (sűrű elnézés kérés, és a Myaudio Service is).
    Ami pozitív a kütyüben:
    Meglepően jó az összeszerelés minősége. Gyors! Nagyon! Emailt és weboldalt gyorsan betölti, élmény rajta netezni. Kijelző érzékenysége ugyancsak jó
    Kicsit negatív.
    Kijelző hááát, lehetne jobb. Persze S3-am eladtam, utána ezen a téren visszalépés volt... (ki hinné mi?)
    Videoknál néha olyan foltoskásan adta vissza a színeket, mintha nem lenne jó a felbontása a videonak...pedig az volt. (más készüléken) SIM-es gyakori leválása,majd visszacsatlakozása is zavaró volt. Hangminőség közepes,sokszor zajos volt a mikrofon. Nem mindig, mert volt kristály tiszta is...de ez ugye millió dologtól lehet... ez csak FYI.
    Egyéb:
    Az akksi nálam 1 napot bírt, jó....azért nyomkodtam is...
    Összebenyomásom kellemes, ha ismét szállít az Auchan 50e-ben, akkor veszek.... de ha lesz hiba, azonnal visszaviszem. Bátorítok mindenkit, hogy vegyen ilyet még a kellemetlen tapasztalatom mellett is, mert inkább egyedi hibáról lehetett szó.
    Kamera: kaki , a TV: használhatatlan , tehát ha ilyet veszel, ne ezért vedd.
    Amiért vedd: dual sim, 5čol, gyors, 2 db akksi és nagyon szép (nekem fehér volt)
    Most ennyi jutott eszembe, de kérdezzetek, 3 nap nyúzás után tudok érdemben segíteni.

Amivel esetleg ehelyett szemezek: Alcatel Ot-997D (olyan 60e körül megy újonnan) vagy Ot-993D.
    Esetleg Galaxy S új!!! S7562 -es modell, csak az 4 col...

Új hozzászólás Aktív témák