Hirdetés
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke.2004a
csendes tag
Ami a mindennapi használatot illeti, nagy. Netezni, olvasni egész jó rajta, de a telefonálás első sorban headsettel, és az egykezes használathoz csimpájnz ujjak kellenek. A kijelzője szerintem a kis felbontás és a kínai terméket tekintve szép, nem raktam még oda egy samsung mellé se, de még videót nézni is jól lehet rajta, ha nem akarod 10 centiről nézni.
Az akku erős de sajnos a figyasztás is. Közepes használat mellett egy nap amit kibír, egy egésznapos netezéshez már szükség lehet a második aksira is, a kettő együtt viszont már elég. Én egy SIM kártyával használom de a cellakészenlét így is elég nagy darabot hasít ki az elfogyasztott energiából. A hangerő szabályzással nem vagyok megbékélve, lehet, hogy a füleseim sem az igaziak, de csendes környezetben az első hangerő fokozat épp hallható de nem túl élvezhető, a második viszont kimondottan zavarja már a fülem. Zajos környezetben ezt nem veszed észre de akkor is furcsa.
Ha időm engedi megpróbálok egy videót feltenni a sebességről, mert azt hiszem ezt nem tudom szubjektíven leírni. Ami a fagyást illeti, volt már érdekes dolog például be akartam pipálni az A-GPS engedélyezést, amire az android betöltő képernyő jött elő, de utána nem kellett PIN kóddal aktiválni a SIM kártyát vagyis nem indult újra a készülék, de az A-GPS aktiválás se történt meg. Következő kattintásra sikerült. A gyári tok helyett érdemes körül nézni elég szekinek tűnik benne a telefon. Sajnos a gombok elrendezésében különbözik a Galaxy Note-tól, valamint kb 2-3 mm-rel minden irányban kisebb, így a szilikon tokok kiesnek, de egy csúsztatós bőrtok teljesen megfelel a Note méretében. -
tomtombat
tag
Menüben mozogva rögtön reagált. sajnos web lapot nem tudtam megnyitni mert szerintem csak a tes...-os dolgok voltak engedélyezve.Azt wifi-n keresztül pillanatok alatt betöltötte.
Oldal nagyítás, fényképen nagyítás gyorsan végbement. Biztos nem galaxy s3 (azt inkább ki sem próbálom, bármilyen jó, annyi pénzt úgy sem adok érte). Telefonra ,- bár itt lehet tablet-ről is beszélhetünk-nálam ez is sok.? (nem tudom..... ). Ezen a dokumentumok már egész jól olvashatók.
Azért azt vegyétek figyelembe, én nem vagyok szakértő.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest