- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
#63718632 #14 üzenetére
Nem volt sok írás. Új pendrive, USB 3.0.
Az segít, ha megnézem, hogy más gépen indul-e.
Egyébként nekem is tetszik a rendszer, ezért ajánlgatom, és jó visszajelzés jön róla szinte mindig.
Jut eszembe: vannak vmi MX-eszközök előkészítve a Live-on is, a telepítetteknél is, mintha ott lehetne másik -egy Live-MX ?- MX-el javítani a boot-ot.
...de nem értettem teljesen, hogy hogyan.Lehetséges?
-
válasz
#63718632 #11 üzenetére
Szerintem ehhez a figurához is testhezálló a galádkodás! No meg ragya tudja már mi volt ezelőtt, valami lányos jamaikai pofa tán.....
Egyébként tényleg érdekelt anno, ki a célcsoport, elég sokat írtam is ezzel kapcsolatban.
Tegnap láttam egy jó rolling Debian alapú disztrót, az kéne a népnek: Kaisen Linux
Mondjuk én már évek óta nem nagyon hopperkedem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest