- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hová lett 1000 mAh?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Anyaghasználatot úgy hogy nem debütált a telefon nehéz lenne megmondani látatlanba. Snapdragon proci nem tudom előny-e ha ugyanarra az architektúrára épül, és a nothing jól optimalizál. (családba van phone 1, ahhoz sincs töltő).
Szerintem ez egy jó deal, bár a phone (1) már olcsóbb idehaza az is igaz, és SoC-ban kb pariban lehetnek. -
ADAM1337
nagyúr
Kinek mi, nekem utolsó utáni gondolatom se lenne egy xiaomit venni.
Rákerestem, az miért jobb opció ? Gyengébb soc, 13-mas droid még ezen 14-es van, idióta kamera konfiguráció(8mp ultrawide vs 50mp, illetve a 2mp makró viccnek is rossz), pwm dimmingről 0 infó, töltésben erősebb 45w vs 66w, de kb ennyi. -
Viper26
nagyúr
-
Mik^
tag
The MediaTek Dimensity 7200 Pro processor promises 18 per cent faster and 16 per cent more efficient in terms of battery consumption on Phone(2a) compared to the Qualcomm Snapdragon 778G chipset on Phone (1).
Snapdragon 778G – an 8-core chipset that was announced on May 19, 2021.
Nem a Nothingphone és nem is az MT hibája, de sajnos majdnem minden középkategóriás telefonra elmondható, hogy teljesítményben a 3 éves SD 778G-hez hasonlítják. Galaxy A53, 54, Motorola Edge sorozat, Nord CE, Xiaomi Lite...
Azért a 2024-es Poco/Xiaomi vonalon már vannak jóval erősebb telók is. -
Obyboy
addikt
válasz
Trailblazer #28 üzenetére
Az OP12R szerintem is egy nagyon jó teló. De nem egy súlycsoport a Nothing 2a-val, se tudásban se árban...
-
SkyLine3000
addikt
Nekem az egy sem tetszett azzal az össze vissza ledes hátlappal. Ez is elég randa szegény. Nem az én műfajom ez a Semmifón.
-
JayZ
tag
válasz
Trailblazer #23 üzenetére
Nem értem ezt az állandó mtk-zást, nem 2016 van, teljesen korrekt chipeket gyártanak. Enthusiast meg nyilván nem budget termékvonalas telefont fog venni. Mondták youtube-on hogy egyszerűen erősebb mint ugyanennyiért egy snapdragon, szóval ezt választották.
-
Stauffenberg
nagyúr
Elég rusnya lett szegény, pedig a korábbi Nothing próbálkozások legalább nem voltak bántóak (a szépség relatív, nekem tetszettek, de csak az egyediségük miatt). Ezt viszont leküldeném a bányába, ha olcsón akarnék szénkitermelő munkaerőhöz jutni.
-
MikeWazowski
veterán
Nyugodtan tegyék vissza...
-
Trailblazer
veterán
Megint egy felvizezett MTK chipes valami. Még mindig inkább a kettest venném, épp úgyis telefonnézőben vagyok.
-
kapal
tag
Nekem tetszik, elfogadnám. Igazából az ár fogja eldönteni a népszerűségét.
-
zsinyeg
csendes tag
Hátulról olyan mintha ijesztően bámulna rám
-
moleculez
veterán
Meg is értem hogy rejtegették, ez rettenetesen csúnya.
-
CapriBoy
tag
Jópofa!
-
Richoo44
aktív tag
Nekem az 1 is bazári volt, de ez....kegyetlen béna.
Ma már tényleg bármit el lehet adni.
Ijesztő.... -
Legendd
senior tag
válasz
Janika(1982) #13 üzenetére
Hé! Én adtam a kezedbe Bone, mert először a sörért nyúltál és csak utána akartad megérinteni a telefont, én pedig pont fordítva
Amúgy: eléggé műanyag, de ha a Phone 1 alatt kezd, ahogy a csávó mondta, akkor ezt el lehet fogadni és lehet piaca.
UI: nem válasz akart lenni
-
Thor71
tag
Szép mint egy ló harapás
-
-
sfefe
addikt
Hiiii de ronda....
-
qltsar
veterán
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Sajnos nekem nem ilyen PC-n fogalmazódna meg a kritikám gyomorfogás közben
, ez kb. az okostelefonok Fiat Multiplaja lett nálam.
Mondjuk, ha gyerekeknek szánták, egy minion skint pont rá lehet húzni a hátoldalra.
-
joey04
titán
Ezt titkolják annyira?
-
Nem lett valami megnyerő a formavilága .
-
ADAM1337
nagyúr
Elvileg nem lesz olcsó azt hangoztatták.
Gondolom 400eur lesz az msrp ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Horvátországi nyaralás
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged