- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Ezzel a dologgal csak az a baj, h senki sem akar szemüveges lenni, aki meg alapból az az meg nem tudja használni, más lenne a helyzet ha valahogyan direkt a látóidegekre lehetne vagy inkább direkt az agyba sugározni a képet. Igy pontosan az lesz mint a 3D tv-vel kihall mielőtt megszületik. És, h mennyire igazam van a következő 1-2-3 évben beigazolódik.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #16 üzenetére
Ugyan mi baj lehetne?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Nekem csak az a bajom vele, h iszonyú ronda, én egy egybe sí szemüvegként hoztam volna létre ami futurisztikus hatást kelt és nem hányingert.
-
pusszycat
nagyúr
Ez borzalmas, nem tudnának annyit fizetni, h hordjam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple Magsafe töltő eladó
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest