- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel a dologgal csak az a baj, h senki sem akar szemüveges lenni, aki meg alapból az az meg nem tudja használni, más lenne a helyzet ha valahogyan direkt a látóidegekre lehetne vagy inkább direkt az agyba sugározni a képet. Igy pontosan az lesz mint a 3D tv-vel kihall mielőtt megszületik. És, h mennyire igazam van a következő 1-2-3 évben beigazolódik.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Jakuu
őstag
Azért én kiegészíteném pár funkcióval, ami talán a látáskordinációban is segíthene. Zoom és hasonló funkciók stb.
-
gproject
aktív tag
ezzel nem talalkoztatok, hogy a "regi" oppo szemuvegrol linkeltetek videot?
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
IQfályter
tag
Én simán el tudok képzelni egy ilyet eSIM-el egy pici nyakba akasztható akkumulátorral ha kell csontrezgéses fejhallgatóval, mikrofonnal stb
-
atis123
tag
Majd akkor szóljanak, ha megkapom a felügyeletet a Stark drónsereg felett. Addig haszontalan .
[ Szerkesztve ]
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
félisten
válasz Fritz Teufel #16 üzenetére
Szerintem hosszútávon rontaná, egyrészt friss technológia nem kiforrót, másrészt a vezetésnél mindig adott lenne a megjelenítés? Ha nem akkor meg neked kell mindig előhívni, vagy nyomkodni akkor meg elveszi a figyelmedet, nekem ez zavaró lenne.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Fritz Teufel #16 üzenetére
Ugyan mi baj lehetne?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Luck Dragon #15 üzenetére
Engem csak az érdekelne, hogy ha ilyesmit mondjuk vezetés közben használnék akár navigációra, de akár csak meeting közben levelet olvasni, vajon mennyit rongálna a látásomon hosszú távon? És mennyire lehet fárasztó a szemnek ez az állandó direkt fókuszváltás.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
félisten
válasz Fritz Teufel #14 üzenetére
Pedig egy ilyen vastag kereten jobban mutat a Balenciaga logó
Azért a magam részéről ennyire "menő" és egyben merész nem vagyok.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Luck Dragon #12 üzenetére
Pedig egy ilyen vastag kereten jobban mutat a Balenciaga logó
Ha pedig igazán menők akarunk lenni, akkor tényleg szaruból kell legyen vagy vinil korongbólAsus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
félisten
-
válasz Luck Dragon #10 üzenetére
Nekem csak az a bajom vele, h iszonyú ronda, én egy egybe sí szemüvegként hoztam volna létre ami futurisztikus hatást kelt és nem hányingert.
-
félisten
Nem tudom elképzelni , de mennyire zavaró a tartalom megjelenítése ezen keresztül ? Biztosan fura lehet elsőre .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Ármester
Az ötlet jó, főleg a navigálásban tudnám elképzelni. Elegáns HUD-ként látnánk, hogy mikor merre kell lefordulni, anélkül hogy el kellene pillantanunk az úttestről.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
clon
aktív tag
Dehogynem, a "butatelefon" után is ilyen kijelentések voltak a "tepsifonok" esetén és lám ma már lassan a régi 7"-os tablet mérettel telefonálunk.
Emlékszem mikor megjelent a Samsung Tab 7" sim foglalattal és mennyit röhögtek rajta, hogy a fülükhöz tették mint a mobilt ma meg már lassan elérjük ezt a méretet ténylegesen telefonnal.Ezt is elfogadnánk ha lenne értelmes működtetése nem csak trendi viselet. A fold is elindult és lassan de növekszik az eladás - lassan a flagship ára ugyanannyi lesz mind a fold...
-
Ez borzalmas, nem tudnának annyit fizetni, h hordjam is.
-
clon
aktív tag
Értem, hogy MA a ytberek, tiktokerek, celebek, stb világát éljük DE nem szivesen járnák olyan utcákon ahol a különböző ***erek jártukban-keltükben videózzák a jónépet akár élőbe leadva. Kicsit sok már a mindenbe kamerát nyomunk csak azért mert most a trend a "tedd ki az életed a netre" ami jelen esetben pont nem igaz, hiszen kiteszik mások életét majd netre - megyünk a 8,5 milliárd Truman Show felé...
-
IQfályter
tag
Ez az eszköz a telefonnal is kommunikál? Van benne esim?
-
mjani1172
addikt
Nagyon kemény ez a kukker.
Csak sima üveggel is hatalmas siker lehet.
Az "újságos Tibi" hordott ilyet a 80as évek elején zuglóban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple notebookok
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest