- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Engem csak az érdekelne, hogy ha ilyesmit mondjuk vezetés közben használnék akár navigációra, de akár csak meeting közben levelet olvasni, vajon mennyit rongálna a látásomon hosszú távon? És mennyire lehet fárasztó a szemnek ez az állandó direkt fókuszváltás.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Pedig egy ilyen vastag kereten jobban mutat a Balenciaga logó
Ha pedig igazán menők akarunk lenni, akkor tényleg szaruból kell legyen vagy vinil korongból -
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Nekem csak az a bajom vele, h iszonyú ronda, én egy egybe sí szemüvegként hoztam volna létre ami futurisztikus hatást kelt és nem hányingert.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest