- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
Ne legyenek illúzióid, hogy Magyarország bármikor is tényező lesz bármilyen világuralomra törő hatalom alatt. A kérdés az, hogy melyik a két rossz közül a jobb? Szerintem egyértelmű a válasz. Az hogy az USA dominál, az egy aktuális állapot. Mi papíron - és nem mellesleg szerencsénkre - abba a táborába tartozunk MÉG!
Kína kőkeményen próbálkozik, ezerrel folyik az újkori gyarmatosítás, csak most a gazdaság a fegyver. [link] [link] [link] [link]
Én inkább ezektől tartok nem megfoghatatlan amerikai "büntető szankciótól". -
spect80
senior tag
Félreérted. Én nem bűnöst keresek, alapvetően nem hiszek a jó és rossz oldalban.
Ezért sem teljesen értem, hogy jön ide politikusok lehallgatása, aminek semmi köze egy mobiltelefon adatgyűjtéséhez. Teljesen más szint, más célok.
Egyébként azért mert itt a vadkeleten nem éri el az ingerküszöböt egy ilyen hír attól a kínaiak, pláne az oroszok sem szentek: [link] [link] [link]csak ismételni tudom önmagam: Engem az érdekel, hogy mit fog majd kezdeni az adataimmal egy teljes megfigyelésre, grade-ekre és abból kieső retorziókra építő rendszer ahol az emberi jogok nagyjából nem léteznek.
Ezért aggályos ez a badge ügy is. -
-
spect80
senior tag
válasz
janeszgol #96 üzenetére
nem a pénzügyi adatokat kell félteni. nyilván a Huawei nem olyan kicsinyes, hogy magánszemélyek bankszámláit próbálja megcsapolni.
az összes többi adat majdani sorsa ad okot aggodalomra.
Sokkal reálisabb scenáriónak érzem azt, hogy valamilyen államok közi bartermegállapodás alapján a kínai állam (Huawei) kiad olyan személyes adatokat, amit egy Google vagy Apple tuti nem adna legalábbis Mo-nak. -
spect80
senior tag
válasz
J.J. András #62 üzenetére
I see, megy, itt a moderálás serényen.
Csak egy gyors kérdés a modinak: van valami buzzword, ami alapján automata törli a kommentet, vagy csak szól a moderátornak, vagy ez teljesen manuális? Ha ez utóbbi, minden elismerésem, nagyon gyorsan megvolt a törlés
Az előző politikailag demagóg és provokatív válaszomat átfogalmazom, de maradok felületes a moderációtól tartva, remélem azért átmegy.
Pont te írod a propaganda ostobaságokat és álomvilágban élsz ha azt hiszed úgy működnek a dolgok ahogy "olvasod". Én nem utánaolvastam, hanem benne élek, és el kell keserítselek a valóság nagyon távol áll attól az ideális világtól, amit veled elhitetnek.
Sokat tudnék írni erről de valszeg azt is moderálnák, ezért ha ennyire szeretsz olvasni, és annak hiszel, ajánlom az Átlátszó és a Mérce témában írt cikkeit.
A kommented kiváló példája a megosztás és relativizálás siekres politikájának, ami miatt az ilyen dolgok jobb esetben csak érdektelenséget váltanak ki az emberekből, rosszabb esetben ellenszenvet.
Sebaj, előbb-utóbb egyszer a te tyúkszemedre is rálépnek majd és megtapasztalod milyen a hangos, de reménytelen kissebbség részének lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest