Új hozzászólás Aktív témák
-
Lankadatlan
tag
Az utolsó 2 nálam is favorit!!!
Mellette még a legnagyobb favorit a The Walking Dead de nézem még az Arrow-ot meg a Dextert és még ami nekem örökzöld az a Chuck, amit nem tudok megunni
A TWD-et meg Cubem jóvoltából kezdtem el, de akinek mondtam eddig, hogy van ez a sorozat mindenki rákattant (osztálytársak/haverok, köztük Wansi-boy is aki először nagyon tartózkodott, most pedig együtt várjuk az új évad jövetelét)
Cubem van virágbót jah és 7végén voltam Szegedébe és vótam a Palánkban, de nem nyaltunk, be kell majd valamikor pótolni!!!
[ Szerkesztve ]
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
Svájcinéger
őstag
Jesus ! Én nem tudnám ezeket nézni.
Lacko: Amíg reklám van elkapcsolok máshova. Kibírom.
Hyper: persze, hogy van ismétlés, de inkább csak hétvégén van időm TV-t nézni. Szóval egy ideig elleszek az új évadokkal, most egész sok új van ami érdekel is.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB-DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest