- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
A pálinkából ha nem csak egyet akarsz inni, akkor érdemes pár nappal előtte fagyasztóba tenni, majd mikor jönnek a vendégek, előtte mondjuk két órával kivenni. Sokkal szebben is néz ki, mindenki könnyebben issza és kiadja az aromáját is, mert ugye íze nincs.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #23093 üzenetére
Az volt rajt, hogy lecseréljem a fűnyírót ! Egész héten szinte csak ülök, jó egy kicsit mozogni.
Mappa: drága jó kormányunk annak rendesen odab@szott. 20 évig félreraktam az életbiztosításra + kaptam 2 havi prémiumot is a cégnél a 20 éves munkaviszonyomra, de véletlenül se tudjam elkölteni nyugodt szívvel, mert néhány hónapon belül mn is lehetek. Pedig közel 3 millából megtehettem és vehettem volna ezt azt. Azért fogok is, de muszáj lesz félrerakni.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #23091 üzenetére
Fagyottan inkább jager
Szép bakancslista .... Mesélj még
Winnie - nem kell rájönni, egyszerűen nem adja ki az ízét, inkább a kísérő sör legyen mélyhűtött állapotú.
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
-
LackoMester
addikt
-
Winne
nagyúr
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #23092 üzenetére
Ilyen van a cégnél, megbízható masina. Amikor megvette a főnök kb. 40 percig nyírta a kollégám vele a füvet mire rájött, hogy nincs benne olaj. Kicsit elkezdett csörögni, de utána semmi probléma azóta sem. 27 évig éltem magánházba, de egyáltalán nem hiányzik.
Viszont nem értem ezt a bakancslistát, ki a tökömnek a kívánsága az, hogy füvet kelljen nyírni. A hátam közepére se kellene nemhogy még vágyakozzam rá.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
Idén egy tételt már kihúzhatok a Bakancs listámról: [link]
A régihez képest, mintha egy F1-es autó lenne. Marhára örülök neki.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
Köszi ! 3 nap, de még meg is kell élni !
Mappa: látszik, hogy Ti a városban nem értetek hozzá ! Persze azt tartják, hogy nagyon hidegen nem adja ki az aromáját a pálesz. Szerintem kurva jó, mikor berakod a fagyasztóba és úgy öntöd ki, hogy alig folyik.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Tanker!
Boldogat!
Svájci
És mennyire igaza van
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
Tanker, itt is boldogságos születésed napját, jó bulizást!
Angel, neked pedig előre kicsit, de hasonló jókat kívánok! Pálinkát készítheted a mélyhűtőbe!
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
-
Winne
nagyúr
-
tupacamaru
veterán
válasz v-paci #23082 üzenetére
Igen, Win 8.1+Kodi. Még van rajta finom hangolni való, de legalább már működik.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
Na, kész lettem nagyjábók a HTPC szerű gépemmel. Eddig csak össze volt kötve a vinyó a TV-vel USB-n keresztül és arról játszottuk le a filmeket, meséket. Azt szerettem volna hogy a babci is tudjon választani magának. Most képek alapján felismeri a mesét és le tudja játszani őket. Viszon van egy másik pozitív hatása is a dolognak. Látványosan javult a kép minősege FullHD-s anyagoknál, szembe tűnő a változás.
Most megint megnéztem a Vasököl című filmet újra, még mindig tetszik.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
v-paci
aktív tag
Breaking Bad kivégezve... kemény sorozat volt ez is Most így hirtelen nem is tudom mivel folytassam. The Last Ship megvolt már valakinek, érdemes kikölcsönözni?
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
LamaCube
addikt
Nagyon boldog névnapot a Sándoroknak!
-
Mappa
addikt
-
Winne
nagyúr
Kalapppal Tupa!
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #23071 üzenetére
Kalappal!
-
Svájcinéger
őstag
Sok sikert !
-
Rusher
őstag
Drukkolok, reméljük összejön
-
LackoMester
addikt
-
tupacamaru
veterán
Drukkoljatok, ma voltam állásinterjún az Audi-nál.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Svájcinéger
őstag
válasz v-paci #23059 üzenetére
Meg ahogy anno a koszorús költő Nyomasek Bobó mondta: Itt a tavasz lehelete, hagymát ettem he-he, he-he.
-
-
Winne
nagyúr
Jön a Húsvét, mindenki készüljön fel!
-
Mappa
addikt
Van ez a Fargo. Először metrón láttam egy plakáton. Valaki belekezdett már? Tom Hanks fia meg Billy Bob Thornton játszik benne.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
v-paci
aktív tag
válasz LamaCube #23049 üzenetére
Azt rebesgették, hogy (talán) a jövő évadtól a sorozat és a könyv sztorija szétválik, teljesen a forgatókönyvírokra lesz bízva a film, mert már utolérik teljesen a könyveket. Amúgy sárkánymami biztosan hangsúlyos lesz az évadban, legalábbis nekem ez jött le a trailerből.
Banshee nagyon durva, kíváncsi vagyok mit hoznak ki az évadzáróból.
-
LamaCube
addikt
El kell szomorítsalak. Nem sok szerephez jutnak ezután se. Lassan utolérik az írót a sorozattal. Talán októberben jön ki az új könyv, amit nagyon várok. Én a sárkányos hercegnőt hiányolom a sorozatból, a könyvben sokkal több szerepe van és nagyobb is a hódításain a hangsúly.
-
Mappa
addikt
válasz v-paci #23047 üzenetére
Bezony jó lesz várjuk már nagyon
CC-n volt a trónok harca főszereplői meg a készítők és forgatókönyv író meghívva ahol is kérdezhettek a rajongók. Párszor felmerült ez a kérdés is, hogy miért 1 órás illetve miért 10 részes egy évad. Bazsalyogtak a is rajta, hogy lehet lesz valami fejlődés e téren, de nagyon nem mondhattak róla semmit. Csak terelték a szót, hogy az HBO ennyit és ennyit enged. Plusz sok munka az az 1 óra leforgatás is. Rengeteget utaznak különböző helyszínekre. Pl. a nagy hegyek és puszta jeleneteket Új-Zélandon vették fel, míg a 4. évadot szinte csak Horvátországban forgatták. Bírnám én is ha több részből állna.[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz @rglaaf #23045 üzenetére
"Mások" - Others így hívják a sorozatban őket Ilyen ni [link]
Sápadt, múmia szerű, világítós kék szemű lények, akik nyugtalanító módon igénylik a kisbabák társaságát. Remélem több "szerepet" kapnak itt az 5. évadban mert eddig nem sok mindent tudni róluk.
nem kötelező megadni
-
@rglaaf
veterán
Trónok harca sorozatban vannak zombik vagy ilyesmik?
PSN:BiZzare_0 ️
-
v-paci
aktív tag
Srácok, kell valakinek Witcher 2 Enhanced Edition? GoG / DRM mentes verzió...
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #23041 üzenetére
Nézd meg a többit is hát mekkora egy vadállatdisznó
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Ezt az idiótát ! Az elején még ígéretesnek tűnt...
-
Mappa
addikt
Subway Sandwich házilag
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
-
Mappa
addikt
válasz busman #23036 üzenetére
Az egyiknek ráadásként madárfos folyik a fején.
Igen ezért van belőle 3 rész. Én a másodiknál aludtam el csak azért néztem/nézem a Hobbitot mert anno a Gyűrűk Ura bejött
Svájci Úr - 3 hét után első kör végén ez fogadott bf4.exe leállt. Topikban is írták, de játék közben nekem nem állt le. Kicsit idétlen lett a helikopter mozgása de jó értelemben... Végre lehetne menekülni, mert zuhanásból is jót gyorsul, ha nem lenne papírból továbbra is. Tegnap Gouldmanon már kezdőn csipogott az a szar, ahogy felszálltam. Csúnya kör volt fel is qurta az agyamat de azt hiszem ezt vágod.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Eddig nem tapasztaltam.
-
busman
veterán
Ez mekkora fos egy film..Két óra alatt,gyakorlatilag nem történt semmi.
Tegnap már nem volt lelkierőm végignézni,de vicc az egész.fél órát baszakodtak a trollokkal.Menekülnek,össze-vissza futkosnak,a szokásos balfaszkodás mint a gyűrűk urában.Az egyiknek ráadásként madárfos folyik a fején.Nem tudom érdemes-e végignézni..[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #23030 üzenetére
Állítólag ez az új pathcel jött. Nekem 10ből-8x kifagy ha kilépek egy szerverről. Jöhetne a GTA mert ezzel én azt hiszem végeztem. Bár jön a jó idő - sok sör sok muffkátli és megint sör
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #23032 üzenetére
Hát én se mondom, hogy jobb volt , mint az előző 2, de egy délutáni filmnek elment.
Whiplash-t senki nem nézte még meg albert8-on és rajtam kívül?
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #23031 üzenetére
Első két rész jó volt, de ez a harmadik nekem nem jött be.
-
LamaCube
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Ezer éve nem volt BF4 leáll hibám.
Winnie: akkor nem csak én éreztem úgy, hogy se füle, se farka, összecsapták az egészet.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #23028 üzenetére
Na meg is bántam. Kár volt felmenni járművezi szarfoshúgy játék
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
-
Mappa
addikt
Svájci Úr tankozom.... jöszöl?
nem kötelező megadni
-
busman
veterán
Akkor most érdemes megnézni a hobbitot?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #23014 üzenetére
Szerinted? Nálam ez a smile azt jelenti, hogy "viccesen értetlenkedek" - lehet ezért voltam félreérthető.
"Nem tudtam, hogy meghal a főszereplő! "
Lackó
Amúgy meg ki a tököm az a Ceasar A Blutusz azt tudom mi vezeték nélküli kapcsolat...
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
HOBBIT SPOILER!
Most néztem meg a harmadik részt, aminek szerintem két fő baja volt. Az egyik, hogy a sárkány nagyon hamar kifeküdt ahhoz képest, hogy a második rész kvázi róla szólt, de mégis semmiről, a másik meg a csata befejezése. Az orkok annyian voltak, hogy nem látszott a sereg vége, aztán a sok kis törp 100-asával ölte őket egyenként, a melákok eldőltek a semmitől kábé, akiket a GYU-ban alig lehetett lenyomni, majd a végén mikor a két főge*ire rámentek, akkor a csata többi részéről kvázi nem esett többet szó, csak jöttek a madarak még aztán annyi, minden katona eltűnt.
-
Mappa
addikt
A Hobbit az tényleg nem rossz. A 2. részén én elaludtam mert piszok fáradtan néztem. De imádom dúdolni a Misty mountains-t
Majd valamikor nekifekszem a 3. résznek...illetve a 2. is befejezem.nem kötelező megadni
-
busman
veterán
válasz LackoMester #23015 üzenetére
Most már meg se nézem...
Túl magas labda volt.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #23014 üzenetére
ez kb. annyira spojler, h. pl. elárulom, h. a Roma című sorozatban megölik Caesart ( Cézárt ) , és a gyilkosok között van Brutus..
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #23012 üzenetére
Most már tényleg nem tom eldönteni, hogy csak hülyéskedsz vagy komolyan gondolod ?
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #23010 üzenetére
Ezt történelemből tanították?
A lényeg, hogy ne legyen spoiler
albert8
Persze így utólag könnyű...te mesztelen -esztelen
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Svájcinéger #23010 üzenetére
Épp ezt akartam én is
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #23007 üzenetére
Töriből nem tanultad ?
-
albert8
veterán
válasz LamaCube #23007 üzenetére
Jajj mintha nemtudtad volna eddig is Am meg sok benne a vér és a mesztelen csajok, szóval neked nem ajánlott.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #23006 üzenetére
Baszod alapszabály, hogy nem spoilerezed el egy sorozat végét...
Így el se kezdem
-
Svájcinéger
őstag
válasz albert8 #22999 üzenetére
Az első szerintem nagyon jó volt, a második is, de ez a harmadik, szerintem egy összecsapott fos volt. Nem jött át.
Nem elég, hogy szombaton befejeztem a Spartacust, aminek a végén a főhős meghalt, de még Tölgypajzsos Sorin is.
-
LamaCube
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- ASUS routerek
- Milyen egeret válasszak?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest