Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
tothjozsef
üzenetére
Az. Nekem is most lett volna melóm: infót oktattam volna. Meg is volt az elbeszélgetés, a muksó azt mondta, hogy a héten felhív, és a rá következő héten ha minden OK, akkor vigyek önéletrajzot meg tartsak meg egy órát. Hívás nuku, hívom, azt mondja, keresett két nappal azelőtt, de nem tudott elérni (meg volt adva a mobil és a vezetékes számom is), mongya erre, hogy másnap délelőtt visszahív, hogy hogysmint. Nem hívott, én meg leszarom. Ez van. De azért mondhatta volna, hogy bazzeg te nem kellesz.
-
napos2600
tag
válasz
tothjozsef
üzenetére
azt az igazolast is alairta?
-
McJames
senior tag
válasz
tothjozsef
üzenetére
A munkaszerződést mikor írta alá? Mennyi ideig tartott a felvétele a céghez? Bizonyíható-e, hogy az első megkeresésé/interjú/stb. és a munkaszerződés aláírása között eltelt időben nem hallgathatott 30 órányi képzést? Harminc óra az még gombócból is nagyon sok, hát még órából - min. 3-4 nap!
Hol volt a képzés helye, mikor, ki tartotta, külsős vagy belsős munkatárs stb. Van-e erről a vállalat által hivatalosan megjelentetett adat?
A meg lehet nézni, hogy a cég által megadott helyszínt mire használták, a képzést megtartó személy nem volt-e kiküldetésen, külföldön stb. az adott időszakban. A vállalat adott-e elismervényt a képzésről? Ha nem, miért nem?
Tehát, elvileg megfogható a cég is. Legrosszabb esetben azért, mert a képzése nem ért 5000 Ft-ot óránként... :(
Amúgy M. Jackson véleménye szvsz helytálló. -
napos2600
tag
válasz
tothjozsef
üzenetére
nem 100 de ilyen jelenleti ives dologra gondolsz mert munkaidot csak azzal lehet igazolni nem?
azt pedig a dolgozonak a kozvetlen felettesenek es a nagyfonoknek is lattamoznia kell? ha tevedek javiccsatok ki! -
JaniS
senior tag
válasz
tothjozsef
üzenetére
Üdv!
Szokás ilyenkor tanulmányi szerződést kötni, amiben le vannak fektetve a feltételek. Ha ilyen van és aláírta, akkor meg kell nézni mi van benne, aztán konzultálni egy ügyvéddel vagy jogásszal. Ha nincs, akkor nem követelhetnek tőled semmi. Elég gyakori ez a fajta szerződés, de a korrektebb cégek azért teszik, hogy maguknál tartsanak. Nincs jogi diplomám, csak tanács volt. -
CsendPenge
őstag
válasz
tothjozsef
üzenetére
Hát, ebben szerintem csak egy ügyvéd tud segíteni(én esetleg annyit tudnék, hogy elküldöm a jogszabályokat, de azzal szvsz nem sokra mentek). De ez tényleg pofátlanság, mert ezzel lényegében kényszerítenek, hogy ne akarj elmenni két évig, mert akkor a ''felmondási díj'' 150.000 Ft. Ez kicsit durva! 5000Ft/óra! Lehet, hogy nem is hülyék az illetők a cégnél, mert ha azt nézzük, hogy valahogy ráveszik az új embereket, hogy menjenek, aztán máris megtérült a fizetésük, plussz még egy kis nyereség is van...
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest