- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
AngelH
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
azert pl, mert xp alatt nem indulnak a telcsifuggetlenito progik :)) enni pedig kell! ;]
-
Pötyi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Tudod, sok minden progi nincs meg az új platformok alá... Például én rajzolgattam VRML-ben no és Cosmo Player plug-in is csak NT 4.0-ig van, afelett nincs...
Most akkor így jártam? A microsoft megmondja, hogy márpedig használjak mást, hiába tetszett az? Meg a könnyű kezelhetőségről nem is beszélve... Szóval rá vagyok kényszerítve, hogy mást használjak? A multi majd eldönti, hogy mi a jó nekem? :D -
ttttt
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Igazabol meg nem tudom. Elsodlegesen az XP-t akarom hasznalni, de ez az NT alapokon nyugszik. A cegnel Labview -ben fejlesztek a legtobbet es a megirt progik nem nagyon akarnak/akartak NT-n futni, alacsonyszintu hw-kezelest eleg korulmenyes volt megoldani. Ott a w98-at preferalom. De hat lepni kell, a vilag halad, ezert otthonra felteszem az XP-t, de biztonsagbol a w98 szeretnem megtartani.
Amugy van regi TV tunar kartyam. Es nem tudom, hogy a drivere felmegy az XP-re. -
Sipi
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5 üzenetére
Miért, mai cuccon nem akarhat régi játékokkal játszani? A DirectX olyan fene visszafelé kompatibilis, hogy a DX6-7-es játékok nem mindegyike hajlandó már elindulni WIndows 2000 alatt sem, nem is beszélve a DOS-os fejlesztésekről...
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest