Aktív témák
-
ttttt
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Igazabol meg nem tudom. Elsodlegesen az XP-t akarom hasznalni, de ez az NT alapokon nyugszik. A cegnel Labview -ben fejlesztek a legtobbet es a megirt progik nem nagyon akarnak/akartak NT-n futni, alacsonyszintu hw-kezelest eleg korulmenyes volt megoldani. Ott a w98-at preferalom. De hat lepni kell, a vilag halad, ezert otthonra felteszem az XP-t, de biztonsagbol a w98 szeretnem megtartani.
Amugy van regi TV tunar kartyam. Es nem tudom, hogy a drivere felmegy az XP-re. -
ttttt
csendes tag
Van egy 40GB-os wincsim. Erre a kovetkezot szeretnem feltenni:
2GB W98 FAT32
8GB WXP NTFS
30GB Adatok, backup, stb FAT32
Szeretnem ha valaszthatnak indulaskor, hogy melyik OS induljon el, es szeretnem ha minden esetben az explorer ezt mutatna:
C:[valasztott OS]
D:[30 GB -os particio]
Es nem akarom latni a masik OS particiot.
Mar egyszer megprobaltam de nem sikerult. Jelenleg
-ha w98 indul el akkor
C: (w98), D:(nem hasznalhato), E:(30GB-os resz), F:(CD-drive)
-ha XP indul el :
C:(w98), D:(30GB-os resz), E:( CD drive), F:(XP)
Szoval eleg undorito ahogy valtoznak a meghajtok. A linkeket nem tudom hasznalni rendesen. Ezt szeretnem elkerulni...
Van valakinek javaslata, esetleg valamilyen eszrevetele, hogy amit akarok azt inkabb ne tegym, stb..
Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest