Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Busterftw #53 üzenetére
Azért ne vidd túlzásba. Az egy dolog, hogy hibásan tudod, és valószínűleg már rájöttél, de azért még terelsz, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter. Az pedig egy másik, hogy megpróbálod úgy beállítani, hogy neked van igazad. Előbbi csak az okosabbak szopatása, míg utóbbi konkrétan hazugság.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Busterftw #42 üzenetére
oké, szerintem ennyi bizonygatás után úgy hogy nem tudtad meglépni azt a triviális dolgot hogy linkeled a bizonyítékot, mindenkinek lejött hogy csak összevissza beszélsz.
függetlenül az állítás igazságtartalmától. aki bizonyíték alapján tudja hogy igaza van az első adandó alkalommal hivatkozik, nem pedig ismételgeti hogy márpedig úgy van mert én azt mondom de nézzél utána te.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Busterftw #37 üzenetére
És azt a Phoronix cikk le is írja, hogy azért tudják megoldani a Nouveau driverben, mert elég csak meghívni a zárt firmware kódját hozzá. De ettől a kód nem lesz nyílt. Pontosan ezért akarom, hogy nézd meg a nyílt kódot, hogy lásd benne azt, hogy nincs benne olyan, amire utalsz. Én tudom, hogy nincs benne, mert láttam, de te szerintem még nem nézted meg, csak mondod, hogy ott van benne.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Busterftw #30 üzenetére
nem azért de ebben a helyzetben már csak a praktikum szempontjából is rajtad van a bizonyítás felelőssége.
te azt állítod hogy van a kódban egy ilyen részlet, Abu azt hogy nincs. Abu linkelte a teljes kódot, demonstrálandó az említett kódrészlet hiányát. ha van ilyen blokk, tényleg csak annyit kéne tenned hogy ideírsz két pozitív integert, amik alapján a naiv szemlélődő megtalálhatja a forrásban hogy hol van a kérdéses kódrészlet amire hivatkozol. -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest