- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
válasz
FinalCaleb #33 üzenetére
Akkor bocsánat, csak véletlen egybeesés.
Jól néz ki!Annó még én is toltam a Blood 2-őt, még egy PI-esen.
mod: MTH mikor lesz legközelebb?
-
Bulitt
addikt
Uraim!
Akik esetleg nem tudták volna :MTH
-
Klemens
őstag
Megpróbálom legközelebb is, de akkor már viszem a vasat is (remélem), de még nem volt kész meg nem könnyű 50km-ről felvinni Pestre vonattal aztán meg BKV-ztatni.
Azt hiszem idén ez volt az utolsó MTH, így lesz időm farigcsálni és nagyon remélem, hogy legközelebbre már bemutatható állapotban lesz ilyen eseményen.Am én voltam az a srác aki világos színű kabátban volt táskával égnek álló hajszerkezettel és egy barátnővel.
-
Mec
aktív tag
a gyakori látogatók már ismerik egymást, de ha kérdésed lett volna, nyugodtan rákérdezhettél volna 1-2 embernél, hogy kié a gép.
A pult a Computermode standja volt, lehetett vásárolni is, talán abban a 10 percben ugrott el Csabi valahova, általában ott álldogált.
Gyere el legközelebb is és ha érdekel a téma, nyugodtan kérdezősködj.
Első négy helyezett díjátadója és a gépeiről készült fotó elérhető az alábbi linken november 1-ig: [link]
-
Klemens
őstag
Hát...nekem nem jött nagyon be.
Én kb 10 percig voltam.
Nem volt nagyon sok gép (többre számítottam)
A hely sem volt nagy (bár legalább ingyenes volt).
Nekem, mint "kívülállónak" aki nem ismert senkit és nem vitte a masináját annak kicsit érdekes volt. Olyan, mintha zártkörű rendezvény lett volna. Minden gépnél a spanok voltak és alig lehetett látni meg ilyenek.
Ha kérdezni is szerettem volna akkor a tulajt ki kellett volna nyomozni aztán meg kb. zavartam volna, mert a haverokkal még kicsit bütyölte a vasat.
Az egyik helyiségben voltak kirakva cuccok (hűtők, ventik, stb...), az most csak úgy ott volt vagy eladó vagy mi, mert senki nem volt a pultnál.Lehet bennem van a hiba és így elsőre nem vágtam le a helyzetet, de nekem nem jött be.
Azért el kell ismerni, voltak ott nagyon szépen megcsinált szerkezetek.
-
jenei92
senior tag
Nagyon jó volt!
-
Zefír
őstag
Jee
Szép gépeket hoztak össze a résztvevők.
Respekt nekik! -
Mec
aktív tag
holnap 10-18 között mod-tech hall, nemotthonmaradni
-
syC
addikt
Had kérdezzem meg, hogy díjazás lesz valami a 2 számban(casemod/casecon)?
-
RexpecT
addikt
Infó itt.
-
Frenky89
addikt
Részletes napirend várható valamikor?
-
Klemens
őstag
Megyek én is, de csak nézőnek!
-
honyike
aktív tag
Ha minden igaz, akkor velem is találkoztok a versenyen!
Igaz, a gép még közel sincs kiállítható állapotban, de gőzerővel dolgozok rajta!
-
Engineer086
Modder
Az én gépem a napokban került versenyképes állapotba, nevezés leadva. Most már csak abban reménykedem, hogy a vonaton le ne amortizálják a vasat
-
Mec
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #4 üzenetére
reméljük idén is sok színvonalas átalakítás lesz és én is elkészülök a géppel
-
Mec
aktív tag
Tisztelt érdeklődők!
2008. október 25.-én, a radikalmod online magazin szervezésében, megrendezésre kerül a mod-tech HALL 2008, hazánk hetedik számítógépes PC modding versenye.
A rendezvény, mint a legelső két alkalommal, a kArton galéria kiállítótermeiben kap helyet, azzal a különbséggel, hogy a verseny most az alsó "szellős" termekben zajlik majd, így méltó körülmények között lesznek megtekinthetőek a versenyre benevezett "moddolt" gépek.
A mod-tech HALL rendezvény nonprofit, a szponzorok a modding verseny nyertesei számára biztosítják a nyereményeket. A rendezvényre a belépés ingyenes!
Nevezés a versenyre:
A versenyre való nevezést elindítottuk, az ezzel kapcsolatos információkat itt találjátok: [link]
Programok:
Idén a modding verseny mellett színes szakmai programokkal is várjuk majd a nézőközönséget. Részletek hamarosan!
Hivatalos oldal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest