- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
én amatőr vagyok, meg tudom, hogy gagyi a cuccos, de kb 2-3 napom ment rá, hogy lefessem. még most is tart. Nem lett túl jó, de azért mordulok egyből, ha ''Pistike 12 év'' a csokis kis praclijával végigtaperolja az oldallapom. Nekem azért kell security, hogy a látogatókat védje meg tőlem

Nekem gyakorlatilag minden szabadidőm (még a munkaidőm fele) és minden (zseb)pénzem benne van a gépbe. Sajna nincs gagyi HW-em sem, hogy azt tegyem bele. És nem is a HW-ről van szó, hanem az egész felbecsülhetetlen szellemi munkáról és az eszmei értékről, ami másnak semmi, de nekem nagyon is sok. A belefektetett munkáról nem is beszélve.
A távolság is necces. kb 130-150km. Na most ezt 2x oda-vissza. Hmm.
Elmegyek, mert még nem voltam ilyenen és most van egy olyan projectem, amire büszke vagyok és szeretném profiknak is megmutatni hogy mi a véleményük és mit tanácsolnak...
Nem mondom, hogy 100%-ig nyugodt és elégedett vagyok, de lesz ami lesz. Úgysem az enyémbe kötnek bele
Remélem 
De azt be kell ismerniük a szervezőknek, hogy ez nem teljesen kóser és reális. Ok. így lehetett megoldani.
Peace. csak egy szubjektív vélemény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem