- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
msts fan
tag
bocs,hogy kétszer írtam csak nem láttam,hogy már ki írta amit először írtam.
-
msts fan
tag
Sziasztok!
Jadrohoz lenne egy olyan kérdésem,hogy fel tudná tölteni az alföld korábbi változatát? -
msts fan
tag
Sziasztok!
Jadrohoz lenne egy olyan kérésem,hogy fel tudnán tölteni az alföld korábbi változatát?:
-
tirdi
csendes tag
Helló!!
Nekem is ugyan az a bajom, hogy ha MÁV-os pályákat, vonatokat rakok bele ezt a hibaüzenetet írja ki:Trains\Trainset\acthu_villany\acthu_1047-001.eng
Line:127 ,de nem találok MSTSbin-t csak MSTSbin patch-et, de azt nem fogadja el.
Azt írja:nem tudja telepíteni, mert nem találja az előző verziót.Ez a hibaüzenet:The file C:/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator/train.exe is not a validprevious version and could not be upgraded.
Nem tud valaki segíteni??! -
pntrp
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, elsősorban Jadrohoz, hogy előreláthatólag mikor indul újra a HTSC, mert sehonnan nem tudok letölteni Acthu- t, plusz ahogy olvastam a fórumot, vannak részletes leírások, amik szintén jól jönnének.
Ugyanis kezdő, de annél lelkesebb MSTS user lettem.Előre is köszi!
-
Buci1982
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani ha bekapcsolom az f4 es billenytyüvel a pálya néezetett lefagy és teljesen kidob a játékbol hogy ez miért van? -
fittipaldi19
tag
Köszi Jadro,megpróbálom!
-
Jadro
veterán
válasz
fittipaldi19 #839 üzenetére
El fog menni, bár kicsit szűk lehet az a 128-as videokártya a brutálisabb magyar pályáknál. Ments sűrűn actok közben!
-
fittipaldi19
tag
Hali,meghalt a topic????
Valaki?839-es kérdésre válasz?
-
Gaga27
csendes tag
Sziasztok!
tranistben mav_2041könyvtárban 3941.wag keres nem találom sehol remélem tud valaki segíteni előre is köszi Gaga
-
fittipaldi19
tag
Közsi ezt a jó kis leírást,így már elég érthető a dolog!Csak még egy kérdés:szerintetek el fog ez a játék menni egy 2.1ghz-es prociju 3giga ramos,128megás videokártyájú laptopon?Már ami a felturbózott magyar pályás,vonalas változatot illeti,vagy laggolni fog,mint az állat?Amugy a GTR2 megy simán rajta a majdnem full grafikával! Mert ha nem,akkor nem küzdenék vele a nagy semmiért.
-
peti9878
csendes tag
Ha netán valakit érdekel a kezdők és haladók részére itt van egy kis tanulni való.
LINK:
http://data.hu/get/2922826/Leiras_V1.8.doc -
Kazimír
őstag
válasz
fittipaldi19 #835 üzenetére
Pedig ezt egyszerűen úgy kell elvégezni, ahogy itt az 1. hozzászólásban le van írva.
A pályák többsége önkicsomagoló fileban található, így csak azt kell megadni, hova telepítetted a játékot.
A járművek és szerelvények helye szintén olvasható az 1. hozzászólásban..Szóval, olyasmit talán mégsem írok le, hogy hogyan másolj át egy file-t egyik helyről a másikra, ennyit kinézek belőled... ha konkrét problémád van, azon már lehet segíteni.
-
fittipaldi19
tag
Ja,látom októberig nem lesz újra Yadro-ék oldala,akkor addig kísérletezgetek,hátha sikerül valami okosságot felrakni hozzá,bár kétlem,de tényleg a magyar cuccok a legjobbak az összes közt,ezt akkor láttam mikor a yutubon megtaláltam a Zebegény-Szob zónázó-t.Én voltam ott azon a vonalon,és a Zebegényi állomás szinte teljesen ugyanaz,mint a játékban!!! Még az aluljáró,és az út is pont ott van.ÁLLAT!!! -Lenne,ha már én is tudnék végre magyar pályán, magyar vonatokkal menni!!!! A francba!!!!
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok skacok!Nekem csak annyi a problémám a MSTS-el,hogy az alapjátékon kívül semmit sem tudok felrakni hozzá.Értem ezalatt a frissitésektől kezdve a kiegészítőkön át a magyar pályákig-vonatokig,magyarításig,hangokig...stb!Szóval teljes halál,vagy én vagyok ennyire szerencsétlen,vagy nem tudom mi van!!!A megadott linkek többsége-pl:yadro.yofey.hu-n semmi nincs,és még van egy pár ilyen oldal,amire hivatkoznak a felhasználók,és készítők.Szóval nem tudja valaki leírni, hogy hogyan kell ezeket a problémákat orvosolni,vagy mit-hová,és hogy kell másolgatni,fejleszteni a játékot,mert már kezdek belefáradni,hogy nem megy semmi sem.Vagy hülye vagyok hozzá??Amugy jó kis játék,és jó kiegészítőket csináltatok hozzá,GRATULÁLOK!Előre is kösz a válaszokat!!!!!
-
Buci1982
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hol tudnék leszedni pályákat. A másik hogy honnan tudom leszedni fehérvár és balaton i szakaszt. Köszi elöre is a választ -
Jadro
veterán
A HTSC renoválás alatt van, októberig nem is lesz elérhető. (Bár sosem lehet tudni, hogy haladunk vele. Jelzem ha már elérhető.)
Volt egy kis hekk is, azért lett támadó oldalnak bejelentve. Majd elmúlik, mivel az eredeti rendszert leszedtük.
Egyébként ha az oldal eredeti címét használnátok ami jadro.yofej.hu és nem a portál által használt kezdőlap ami meg jadro.yofej.hu/news.php, akkor látnátok a karbantartás idejére kitett kezdőoldalt.
peti9878: A tárhely marad, de akinél a news.php -s link van beállítva, az felejtse azt el!
-
peti9878
csendes tag
Bocsi ha én válaszolok Jadro helyett!
Vírus támadás miatt nem érhető el, de már dolgoznak az irtásán. Jadro Ha jól tudom ki szedi a szemetet és új külsővel fog megjelenni az oldal, legalább is más tárhelyen. -
msts fan
tag
A HTSC-n nálam is ez a helyzet!
-
Menyus23
csendes tag
afene nálam is NEEEEEEEEE!!!!!!!!
Nem kifestő!
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
msts fan
tag
Az Alföld 5.2-hoz jók az alföld 5.1-es activityk?
-
istvan331
tag
Miért nem lehet elérni a HTSC-oldalt?Azt írja ki,hogy támadóoldal és a böngésző nem enged be.Eddig sose volt ilyen.Másoknál is így van vagy csak nálam?
"Every exit is an entry somewhere"
-
Menyus23
csendes tag
Jaés: nyugi nem vagyok hülye de én nemtalálom az mstsbin oldalon a letöltést.. valaki odalinkelne közvetlenül a letöltőablakra??
-
Menyus23
csendes tag
Helló. Nem értem... ha feltelepítettem a DDu-t akkor a program (nem a pálya, a program) betöltésénél elekad és küld egy hibaüzit
Microsoft: ezmegez ezért leállt tájékoztassa a microsoftot a problémáról... blablabla... Mos mit csináljak
??
-
msts fan
tag
tudnátok egy olyan oldalt ajánlani amiben az alföld 5-re vonatkozóan acthu-s activity-ket lehet találni?
-
msts fan
tag
van egy olyan kérdésem,hogy az msts-hez készítettek 75-ös vonalat:Vác-Diósjenő-Balasagyarmat.
-
Jadro
veterán
válasz
chriss88 #816 üzenetére
Nyisd meg a vagon wag fájlját és keress rá az sms szóra! Ott megtalálod pontosan az sms fájl nevét. Ha van előtte elérési út, akkor ott kell keresned a hangokat, ha nincs akkor meg a vagon könyvtárában lévő sound mappában kell lennie az sms és a wag fájloknak.
Itt van egy kis leírás erről.
-
chriss88
csendes tag
sziasztok! olyan gondom lenne, hogy letöltöttem vm15 oldaláról néhány gyorsvonat packot de amikor elinditom, maguknak a kocsiknak nincs hangja, illetve kiirkálja hogy nem találja az sms fáljt!:S valami: zulag.sms fájlt! milyen hangcsomagot használnak ezek a kocsik?? mert én csak egyféle máv-hangcsomagról tudok! amit a kocsik használnak! és elég sok ilyen kocsim van fent ami ugyanezeket irja ki de amugy elindul, csak hangjuk nincs! köszönöm előre is a segítséget!
-
mdani01
aktív tag
Tudnátok segíteni a MSTS Editors and Tools-ban megnyitom a activty editor-t és rámegyek file-new menüpontra és kilép az egész. Ez mitől lehet???
-
msts fan
tag
és akkor mit csináljak ha van hozzá telepítő file.
-
szocs30
csendes tag
Mdani01!Nem tudnál adni egy linket ahol letöltötted az MSTS Editors and Tools-t?Előre is kössz!
-
mdani01
aktív tag
Hali!
Tudnátok segíteni a következőbena MSTS Editors & Tools-ban akarok feladatot csinálni de mikor rámegyek a File-New menüpontra kilép az egész. Eddig m
űködött már 2x újratettem a a MSTS és ugyanezt csinálja. MI lehet a baj??? Újra kéne húznom a Win7-t. Már a kompabilitásnál is mindent próbáltam.Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest