Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
istvan331
üzenetére
Először is: Nagyon köszönöm a válaszod!

Változatok:
1. Úgy tudtam, hogy ezt akkor használják, ha az AI azonos irányban halad el mellettünk, de ezek szerint bármilyen keresztre jó. A két fordításnak milyen távol kell lennie egymástól? Az mindegy? Az első fordítás a vonat elején, a másik a végén, vagy egészen közel egymáshoz a kettő, avagy tökmindegy, a lényeg, hogy a vonat mindkettő felett álljon?2. Pofonegyszerű megoldás, hogy miért nem jutott eszembe!?
Mindenképpen kipróbálom!3. A legtöbb kérdést ez a változat veti fel bennem. Minél többször olvasom és próbálom adott szituációba ill. activitybe helyezni gondolatban, annál többet.

Azt még nagyjából felfogtam, hogy én az állomáson a szembe jövő láthatatlan vonattól tilos jelzést fogok kapni, de hogy - egészen pontosan - hogyan fog szabad jelzést kapni az utána jövő AI szerelvény, azt csak halványan sejtem..
Nagy pofátlanság néhány screenshotot kérni egy ilyen activity szerkesztésről?
Vagy legalább egy linket, ahol kicsit szájbarágósan vagy illusztráltan magyarázzák?
Egyébként ezt a "Treno Fantazma"-t honnan lehet letölteni?Még egyszer köszönöm szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Automata kávégépek
- Horgász topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindenképpen kipróbálom!
Vagy legalább egy linket, ahol kicsit szájbarágósan vagy illusztráltan magyarázzák?