Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kazimír

őstag

válasz istvan331 #744 üzenetére

Először is: Nagyon köszönöm a válaszod! :K

Változatok:
    1. Úgy tudtam, hogy ezt akkor használják, ha az AI azonos irányban halad el mellettünk, de ezek szerint bármilyen keresztre jó. A két fordításnak milyen távol kell lennie egymástól? Az mindegy? Az első fordítás a vonat elején, a másik a végén, vagy egészen közel egymáshoz a kettő, avagy tökmindegy, a lényeg, hogy a vonat mindkettő felett álljon?

2. Pofonegyszerű megoldás, hogy miért nem jutott eszembe!? :B Mindenképpen kipróbálom!

3. A legtöbb kérdést ez a változat veti fel bennem. Minél többször olvasom és próbálom adott szituációba ill. activitybe helyezni gondolatban, annál többet. :B
    Azt még nagyjából felfogtam, hogy én az állomáson a szembe jövő láthatatlan vonattól tilos jelzést fogok kapni, de hogy - egészen pontosan - hogyan fog szabad jelzést kapni az utána jövő AI szerelvény, azt csak halványan sejtem.. :B
    Nagy pofátlanság néhány screenshotot kérni egy ilyen activity szerkesztésről? :) Vagy legalább egy linket, ahol kicsit szájbarágósan vagy illusztráltan magyarázzák?
    Egyébként ezt a "Treno Fantazma"-t honnan lehet letölteni?

Még egyszer köszönöm szépen a segítségeket!

Új hozzászólás Aktív témák