- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
Sziasztok!
Azt olvasom mindenhol,hogy telepítsük fel a bin patch-et.De tovább?Megtalálom a letöltéseket a megadott oldalakon,a hét lehetőségből a verzió számok alapján a hetediket. Futtatás,nyelvválasztás,installáció, aztán egy három választásos út.Itt a középső megjelölt lehetőségnél kell maradni?Installálás közben hibaüzenet: "The file C:/Program Files/ Micr.s Games/Train Simulator/train.exe is not a valid previus version and could not be upgrared." Végül kiírja,hogy nem sikerült a telepítés.Kérdésem,mi a gond.Lehet,hogy valami alapvető dolgot nem csináltam jól,de nem vagyok számítógép zseni.A Nova tó pályát minden gond nélkül fel tudtam rakni,de az Alföld ez a path dolog miatt nem megy.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák

- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest