Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti758
csendes tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
szuperbazs:Szia! A fantom mozdony nagy hiányt pótol a TS-ben( miota van bin is) a forgalom készítésénél,mert használatával a vezetett vonat "feltartható", azaz bármilyen komplex forgalmi helyzetben (többszörös kereszt,előzés és ezek számtalan variációi) megoldható az,hogy Te mint vezetett vonat ( pl.tehervonat ) csak a prioritási szabálynak megfelelően kapj zöldet. Persze ehhez rutin is kell,hogy sikerüljön és sok tesztelés.Ez lassan gyümölcsöző témakör a TS-ben,bár mi nem az? Engem ez érdekelt, ezért addig próbálkoztam amíg sikerült sokféle forgalmi helyzetet lemodellezni. A várakozási pont nevű lehetőség is( AE útvonal készítésnél jobb egérgomb) kell a fantomhoz,mert ezzel időzíthető az indulásuk,majd "eltűnésük". Másik előnye,hogy fixálni lehet a kereszteknél az érkezést,indulást (nem ugrik előre a path-od )tehát a játékos pontatlanságából még nem "döglik be" az act.
Azért van hátránya is...,de nagyban növeli az act. stabilitását,ha éppen egy deviáns játékos lejátssza.Összegzésül: aki tud alapszinten feladatot készíteni annak (ismeri az alaptrükköket)mindenképpen nagy fejlődést jelenthet, de "teljesítmény leadás" nélkül nem fog menni. Én eddig ezeket csináltam:
[link] ezeket más fórumokról ismerheted, benne van 3 régi is (köztük a legbonyolultabb a 83601_1_2resz).Speciális részlet kérdésekben tudok segíteni,ha addig eljutsz,mert az AE nem alkalmas minden esetben a tanuláshoz csak a tapasztalat. Üdv.buke Jó teher act készítést!
Új hozzászólás Aktív témák

- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- ASRock B550 Steel Legend
- HyperX Fury 64GB KIT / DDR4-3200MHz-CL16 / 4x16GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért van hátránya is...,de nagyban növeli az act. stabilitását,ha éppen egy deviáns játékos lejátssza.