- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Helló,csak most értem rá válaszolni.Szóval innen van az activity:http://v431067.atw.hu/.És az Alföld6-os pályára készült act-ok között van.A címe pedig:IC 565. Na,szóval ha neked sikerül felrakni,és megy is,akkor majd írd már le,hogy mit csináltál vele,mert nekem minden mozdony-vagon megvan hozzá,(kivéve az egyik ai vonatban lévő CFR intercity b11-es vagont,de azt helyettesítettem mással,mert le sem lehet tölteni onnan ahonnan írja a készítő,mert bejelentett támadó weboldal-ra hivatkozással be sem enged)szóval most ott tartok,hogy elindul hibaüzi nélkül,aztán kifagy 1-2-perc után.Még a Nyugatit sem tudom elhagyni.Vagyis bocs-annyi hibaüzi van,hogy 2-ai vonatnak a dátuma korábbi,kérem mentse újra az act-editorban,de hátilyenekkel már máskor is ment hiba nélkül,szóval fingom sincs.....?
Új hozzászólás Aktív témák

- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Home server / házi szerver építése
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest